ΠΑΟΚ Κ15 - ΑΕΚ Κ15 0-0. «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι Δικεφάλων, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευκαρπίας, με το οποίο άνοιξε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος Super League K15.

Στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Super League K15, το οποίο από φέτος διεξάγεται με την μορφή ενιαίου ομίλου, ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα υποδέχτηκε στο γήπεδο της Ευκαρπίας την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και τις κλασσικές ευκαιρίες, μη μπορώντας όμως να τις αξιοποιήσει. Πλέον, η ομάδα των Κωνσταντινίδη και Βακουφάρη επικεντρώνεται στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Από την άλλη μεριά, οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχτούν τον Πανσερραϊκό στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Κ15(Κωνσταντινίδης-Βακουφάρης): Βάτσος, Κογκαλίδης Σταύρος (λ.τ. 15′ Μπαϊμπουρντής), Σαμψών, Φλώρος, Βεριντιάνο, Χαριάδης (68′ Βέρτκας), Γεωργούσης (41′ Γκάτζι), Δουραλής (53′ Δημητριάδης), Ζέκκας (40′ Μυλωνάς), Λούσκα, Τεντολούρης.

ΑΕΚ Κ15(Στέλιος Μουντανάρης): Γκανούρης, Αρβανίτης, Τερζόπουλος, Κατσούδας, Μούτσα, Κασίδης (75' Μεργούπης) Μπέλιας, Τσαντήλας, Ορφανός (70' Σπαθάρης) Παπακώστας, Χατζόπουλος.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1245959_paok-k15-aek-k15-0-0 
ΠΑΟΚ Κ15 - ΑΕΚ Κ15 0-0. «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι Δικεφάλων, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευκαρπίας, με το οποίο άνοιξε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος Super League K15. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.