Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β 1-3. Με όμορφο ποδόσφαιρο, πολλές κλασσικές ευκαιρίες και τρία γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ, ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε σαν σε προπόνηση από την Χαλάστρα με 1-3 σκορ.

Στην Χαλάστρα άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League2, μεταξύ του Καμπανιακού και του ΠΑΟΚ Β. Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά ήταν καθολικά καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επικράτησαν εύκολα με 0-3 εκτός έδρας, σκαρφαλώνοντας ξανά στην 3η θέση, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο τους.

Ασπρόμαυρος μονόλογος το πρώτο ημίχρονο

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Χαλάστρα για τους ασπρόμαυρους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ουρτάδο έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι.  Ο Χιτσάμ Κανίς δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας το σύνθημα στην ομάδα του. Άκρως παραγωγικός και κυρίαρχος ήταν ο ΠΑΟΚ καθ΄όλη την διάρκεια του πρώτου 45λέπτου, περιορίζοντας τον Καμπανιακό, σε έναν ρόλο παθητικό.

Οι όποιες εμπνεύσεις των γηπεδούχων να αιφνιδιάσουν τον ΠΑΟΚ Β, όπως αυτή του Πέττα, βρήκαν σε ετοιμότητα την άμυνα του Δικεφάλου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Καμπανιακού, σημειώθηκε λίγο πριν την συμπλήρωση του εικοσαλέπτου, με τον Νίκο Καθάριο, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κολλαρά, να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σε ένα ακόμα παιχνίδι έβγαλαν πολλές φάσεις, δημιουργώντας διαρκώς ρήγματα στην άμυνα του Καμπανιακού, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις, υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικές ήταν οι φάσεις με τον Σμυρλή, ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον Ουρτάδο αλλά πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ και ο Κανίς λίγο αργότερα προσπάθησε να κρεμάσει τον Γιακουμή, με την άμυνα των γηπεδούχων να επεμβαίνει σωτήρια.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ Β, μετουσιώθηκε σε ένα ακόμα γκολ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με ένα απίθανο «τεμάχιο» του Γρόσδη. Ο Τσοπούρογλου σέντραρε, ο Γιακουμής απέκρουσε, αλλά στο ριμπάουντ ο Γρόσδης με πανέμορφο σουτ πριν σκάσει στο χόρτο η μπάλα, την έστειλε στην απέναντι γωνία γράφοντας το 0-2 για τους ασπρόμαυρους εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Παρόμοια εικόνα, κλείδωσε την νίκη ο Δικέφαλος

Από εκεί που το άφησε, ξεκίνησαν στην επανάληψη οι ασπρόμαυροι, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ, με τον Ουρτάδο, αυτήν τη φορά, στο 51ο λεπτό να πλασάρει τον Γιακουμή, γράφοντας το 0-3. Από την στιγμή που κλείδωσε το ματς, ο ΠΑΟΚ Β κινήθηκε σε ένα χαμηλότερο τέμπο, μην επιτρέποντας παράλληλα, να απειληθεί η εστία του. Υποψία απειλής από τους γηπεδούχους στο 64ο λεπτό, με τον Μάνιο να σουτάρει έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει αρκετά μέτρα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μοναστηρλή. 

Στο 80ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μία ανάσα από το τέταρτο τέρμα, ο Κανίς όμως ηττήθηκε στο τετ α τετ από τον Γιακουμή, ενώ και ο Ρουμιάντσεβ προσπάθησε να κερδίσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά το δοκάρι δεν του έκανε το χατήρι. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Διαμαντόπουλο στο 89ο λεπτό, έπειτα από όμορφο τελείωμα απέναντι στον Μοναστηρλή.

Έτσι, το 1-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Καμπανιακό να στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική, ενώ ο ΠΑΟΚ Β θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα εντός έδρας για την 5η αγωνιστική, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Χαλάστρα, διατηρώντας παράλληλα το αήττητό του.
 

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Φροσύνης, Ντουμάνης(58΄ Καθάριος Π.), Σέχου, Παπαστεριανός, Παπακωνσταντίνου(46΄Σαρβανίδης) , Κολλαράς, , Καθάριος Ν.(58΄ Διαμαντόπουλος), Πέττας(46΄ Γαρύφαλλος), Έππας, Κωτσόπουλος(46΄Μάνιος)

ΠΑΟΚ Β (Κωστίκος): 1.Μοναστηρλής, 2.Φίλων, 3.Σινανάι, 4.Κωττάς(77΄ Ρουμιάντσεβ), 5.Λαγωνίδης, 6.Γρόσδης, 7.Κανίς(83΄ Αδάμ), 8.Τσοπούρογλου(77΄ Μπράντονιτς), 9.Ουρτάδο, 10.Γκούμας(67΄Καλόγηρος), 11.Σμυρλής(67΄Τσαούσης).

 https://www.sdna.gr/podosfairo/1243546_kampaniakos-paok-b-1-3


«Ασπρόμαυρο» πάρτι στη Χαλάστρα! (video)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους «ασπρόμαυρους»

Με σπασμένα τα «φρένα» ο ΠΑΟΚ Β, πέτυχε τη δεύτερη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με  1-3 στην έδρα του Καμπανιακού, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4η ςαγωνιστικής

Με το… καλησπέρα ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, χάρη στη διάθεση του Ουρτάδο να πιέσει ψηλά, από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης!

Ο Κολομβιανός στράικερ έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, και στην προσπάθεια του να μπει σε αυτή ανατράπηκε από τον Σέχου, με τον διαιτητή να δίνει, σωστά την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χισάμ Κανίς, όπου δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Γιακουμή και να γράψει το 0-1 .

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που έφτασε μια «ανάσα» από το δεύτερο γκολ, με τον Σμυρλή στο 20′. Ο Ουρτάδο υποδέχθηκε τη μπαλιά του Γρόσδη στην πλάτη της άμυνας, έκανε αμέσως το τακουνάκι για τον Σμυρλή, με τον νεαρό εξτρέμ να σουτάρει δυνατά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω!

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι επιχειρούσαν να απειλήσουν με σέντρες, οι οποίες δεν αποτέλεσαν το παραμικρό πρόβλημα για τους Λαγωνίδη και Κωττά, που «καθάρισαν» όποια φάση τους παρουσιάστηκε ψηλά.

Ο ΠΑΟΚ Β συνέχισε να καθορίζει το «τέμπο» της αναμέτρησης, και να φτάνει με σχετική  ευκολία στην περιοχή του Γιακούμή. Στο 35′ ο δραστήριος Ουρτάδο έφτασε «φάτσα» με το γκολ, όταν πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να σταματήσει το πλασέ του πάνω στη γραμμή ο Παπαστεριανός.

Η ανωτερότητα των «ασπρόμαυρων» μεταφράστηκε τελικά και σε δεύτερο γκολ, με τον Γρόσδη να σκοράρει με ένα βολέ- ποίημα στο 44′, σουτάροντας με τη μία για το 0-2, που ισχυροποίησε τη  θέση της ομάδας του, ενόψει δεύτερου μέρους.

 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με διαφορετική αφετηρία στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ Β να θέλει ένα γκολ που ουσιαστικά θα του «κλειδώσει» το παιχνίδι, και τον Καμπανιακό το γκολ που θα του επέτρεπε να διεκδικήσει την επιστροφή του.

Τελικά , αυτό ήρθε για τους «ασπρόμαυρους», από το δραστήριο Ουρτάδο, που εκμεταλλεύτηκε ακόμα ένα λάθος της αμυντικής γραμμής, απελευθερώθηκε και με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να διώξει το όποιο… άγχος.

Ο ΠΑΟΚ Β συνέχισε να διαχειρίζεται το παιχνίδι, με τον κόουτς Παπαβασιλείου να προχωρά και σε κινήσεις από τον πάγκο για το απαραίτητο φρεσκάρισμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα λεπτά που ακολούθησαν, οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, ενώ ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα από το ο-4!

Πιο συγκεκριμένα, στο 80′ ο  Μπράντονιτς βγάζει τον Κανίς σε θέση βολής, με τον Μαροκινό να μην μπορεί να νικήσει τον Γιακουμή από κοντά. Από το ριμπάουντ η μπάλα κατέληξε στον Ρουμιάντσεβ, με τον Γιακουμή και το δοκάρι να στερούν από τον ΠΑΟΚ Β  το τέταρτο γκολ.

Τελικά, πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν, στο τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (59′ Π. Καθάριος), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (46΄Σαρβανίδης)

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο.

https://inpaok.com/838507/aspromavro-parti-sti-chalastra-video/

Τριάρα, μπαλάρα και πάρτι στην Χαλάστρα για τον ΠΑΟΚ!

Άνετο πέρασμα από την έδρα του Καμπανιακού για την ομάδα του Παπαβασιλείου.

Με το πόδι ξεχασμένο στο γκάζι,  ο ΠΑΟΚ Β, σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με 1-3 στην έδρα του Καμπανιακού και διατηρώντας το αήττητο στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4η αγωνιστικής.

Με τέρματα των Κανίς (2′), Γρόσδη (44′) και Ουρτάδο (50′)  η ομάδα του Απόστολου Παπαβασιλείου έστησε ένα μεγάλο… ασπρόμαυρο πάρτι στην Χαλάστρα φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Σε θέση οδηγού με το… καλημέρα!

Με το… καλημέρα στο παιχνίδι η ομάδα του Απόστολου Παπαβασιλείου μπήκε σε θέση οδηγού από τα έντεκα βήματα, με τον Ουρτάδο να ανατρέπεται στην περιοχή του Καμπανιακού, τον διαιτητή να υποδεικνύει σωστά την παράβαση και τον Χισάμ Κανίς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο «Δικέφαλος» απέκτησε αυτοπεποίθηση από το γρήγορο τέρμα που σημείωσε και στο 19΄ έφτασε μία ανάσα από το 0-2 με τον Σμυρλή να μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως το τελείωμά του να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Καθάριο σχεδόν από το σημείο του πέναλτι να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοναστηρλή στην πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία του Καμπανιακού στο ματς.

Στο 35′ ο Ουρτάδο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε τον Γιακουμή, με τον Παπαστεριανό να απομακρύνει το πλασέ του πάνω από τη γραμμή, προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 44′ ο ΠΑΟΚ πήρε αέρα δύο τερμάτων στο παιχνίδι, με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Γρόσδη, να πετυχαίνει ένα μοναδικό τέρμα με απίστευτη βολίδα στην κίνηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν πάνω κάτω ίδια με αυτή του πρώτου μέρους, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε πρωτοβουλία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να δημιουργήσουν αλλά να μην τα καταφέρνουν. Στο 50′ ουσιαστικά η υπόθεση νίκη τελείωσε, με τον Ουρτάδο να κάνει άνω κάτω την άμυνα του Καμπανιακού και με την βοήθεια της τύχης να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γιακουμή για το 0-3.
Όπως ήταν λογικό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται άψογα το υπέρ του προβάδισμα και τους γηπεδούχους να έχουν μία φλύαρη κατοχή μεν, δίχως ωστόσο να καταφέρνουν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Μοναστηρλή. Στο 80ο λεπτό λίγο έλειψε ο Δικέφαλος να κάνει και το 0-4, χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Κανίς αρχικά να νικιέται σε τετ α τετ από τον Γιακουμή, με την μπάλα στη συνέχεια να στρώνεται στον Ρούμιαντσεβ, ο οποίος σούταρε από ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στην εκπνοή του παιχνιδιού σε 1-3 χάρη σε τέρμα του Διαμαντόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ, έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θέση με οκτώ βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική να υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου με στόχο το τρίποντο και την διατήρηση στα πάνω ράφια του βαθμολογικού πίνακα.

https://www.paok24.com/podosfairo/518197/triara-mpalara-kai-parti-stin-chalastra-gia-ton-paok/

Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β 1-3. Με όμορφο ποδόσφαιρο, πολλές κλασσικές ευκαιρίες και τρία γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ, ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε σαν σε προπόνηση από την Χαλάστρα με 1-3 σκορ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.