Τρίκαλα 2011 - ΠΑΟΚ Morris 0-2. Ο Δικέφαλος του Βορρά, ενώ δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και με δύο πανομοιότυπα γκολ από Χέλμβαλ και Παπαδοπούλου πέρασε από Τρίκαλα, κερδίζοντας την τοπική ομάδα 2-0.

Για την 2η αγωνιστική της Women's Football League, o ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα, μετά την γκέλα απέναντι στον ΑΟ Ρέας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη αν και δυσκολεύτηκαν πήραν εν τέλει την εκτός έδρας νίκη με 2-0 και σκόρερ τις Χέλμβαλ και Παπαδοπούλου.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι ασπρόμαυρες είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν σοβαρά την εστία της Παναγιωτοπούλου. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως από την αριστερή πλευρά με τις Μήτκου και Βλασσόπουλος, ωστόσο η πολυπρόσωπη άμυνα των Τρικάλων, αλλά και η μεστή εμφάνιση της τερματοφύλακας Παναγιωτοπούλου, απάντησαν θετικά σε κάθε επιθετική ενέργεια των παικτριών του Θαλή Θεοδωρίδη. 

Μάλιστα, οι γηπεδούχες είχαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν πρώτες το σκορ με την Κυριαζάκη στο 23ο λεπτό, όμως η Δρακογιαννάκη επενέβη σωτήρια την τελευταία στιγμή. Στο υπόλοιπο κομμάτι του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με κάποια σουτ από μακρινή απόσταση να σκοράρει, δεν τα κατάφερε όμως και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς και συγκεκριμένο στο 58ο λεπτό, όταν μετά από όμορφη σέντρα της Μήτκου, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και η Χέλμβαλ από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έγραψε το 0-1 για τις πρωταθλήτριες.
Λίγα λεπτά μετά, παρόμοια φάση, ξανά από τα αριστερά με την Μήτκου να σεντράρει, την Χέλμβαλ να κάνει πάσα αυτή την φορά με το κεφάλι και την Αντιγόνη Παπαδοπούλου να σκοράρει, κάνοντας το 0-2.

Τα τελευταία λεπτά, οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη είχαν ευκαιρία και για τρίτο γκολ, αλλά το δοκάρι αυτή την φορά σταμάτησε την Χέλμβαλ, στερώντας έτσι στην Σουηδή επιθετικό το δεύτερο προσωπικό της γκολ. Πλέον, οι ασπρόμαυρες πηγαίνουν στην διακοπή με 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια, στρέφοντας το μυαλό τους στα δύο επερχόμενα ντέρμπι του Νοεμβρίου απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τρίκαλα 2011 (Βαλομάνδρας): Παναγιωτοπούλου, Πιπερά, Μπέου, Αναγνωστοπούλου, Κυριαζάκη, Τσούνη, Τσούκα, Ζέλεβα, Πλατανιά, Μασούρα, Κεχαγιά.

ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Κιουρεξίδου, Φεραντάνς, Τζούρτζεβιτς, Δρακογιαννάκη, Μήτκου, Βαρδαλή, Χέλμβαλ, Βλασσόπουλος.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1244096_trikala-2011-paok-morris-0-2

 

Τρίκαλα 2011 - ΠΑΟΚ Morris 0-2. Ο Δικέφαλος του Βορρά, ενώ δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και με δύο πανομοιότυπα γκολ από Χέλμβαλ και Παπαδοπούλου πέρασε από Τρίκαλα, κερδίζοντας την τοπική ομάδα 2-0. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.