Τράχωνες Αλίμου - ΠΑΟΚ 6-17.Επέστρεψαν εμφατικά στις νίκες οι ασπρόμαυροι, κερδίζοντας 17-6 εκτός έδρας τους Τράχωνες Αλίμου για την 4η αγωνιστική της Futsal Super League.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου έφτασε τις τρεις στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, χάνοντας μόνο από την Αθήνα 90 την προηγούμενη εβδομάδα.

Στα του αγώνα, με πρωταγωνιστή τον Αναστασιάδη  και τον Τζακίδη, ο Δικέφαλος πήρε γρήγορα το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με 0-3. Την σκυτάλη στα γκολ πήρε ο Λορέντζο, ο οποίος με δύο συνεχόμενα γκολ έγραψε το 0-5. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-6, ωστόσο ξανά με σερί γκολ των Λιώνη(δις), Αναστασόπουλο και Αναστασιάδη, οι ασπρόμαυροι ξέφυγαν στο +7 στο 3-10. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ προηγούμενο 4-12 ξανά με γκολ των Τζακίδη και Αναστιάδη.

Η επανάληψη ανήκε και αυτή στους φιλοξενούμενους, μην αφήνοντας την ομάδα του Αλίμου να αντιδράσει σε κανένα λεπτό της αναμέτρησης. Ξανά ο Λορέντζο με δύο σερί γκολ έγραψε το 5-14, έως το τελικό 6-17. Πλέον, οι ασπρόμαυροι επικεντρώνονται στον αγώνα της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Πήγασο, στο κλειστό της Μίκρας.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1244077_trahones-alimoy-paok-6-17
 

Τράχωνες Αλίμου - ΠΑΟΚ 6-17.Επέστρεψαν εμφατικά στις νίκες οι ασπρόμαυροι, κερδίζοντας 17-6 εκτός έδρας τους Τράχωνες Αλίμου για την 4η αγωνιστική της Futsal Super League. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.