Άνετη επικράτηση επί των Γιαννιτσών και 2Χ2 στην Α1 για τον ΠΑΟΚ mαteco! Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, κερδίζοντας στην Μίκρα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 40-6.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη, στις 4 Οκτωβρίου 1999. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ασπρόμαυρες» απέδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους ανωτερότητα, με πολύ καλή άμυνα και γρήγορη μετάβαση στο τρανζίσιον στην επίθεση. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 22-4 υπέρ του ΠΑΟΚ mαteco. 

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, αφού παράλληλα ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες του, δοκιμάζοντας σχήματα τα οποία θα είναι άκρως ωφέλιμα στο μέλλον. Έτσι, ο ΠΑΟΚ mαteco έκανε το 2Χ2 στην Α1, επικρατώντας με 40-6.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, απέναντι στην ελβετική, Σπόνο Ίνγκλις, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Round 2 του EHF European Women's Cup.  

https://www.sdna.gr/hantmpol/1241593_aneti-epikratisi-epi-ton-giannitson-kai-2h2-stin-a1-gia-ton-paok-mateco
 

Άνετη επικράτηση επί των Γιαννιτσών και 2Χ2 στην Α1 για τον ΠΑΟΚ mαteco! Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, κερδίζοντας στην Μίκρα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 40-6. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.