ΠΑΟΚ Β: Ο νέος (Ουρτάδο) είναι ωραίος, αλλά ο αρχηγός είναι αλλιώς. Και το όνομα αυτού; Βασίλης Γρόσδης, έχει ξεκινήσει την 4η χρονιά του στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, με το πόδι πατημένο στο γκάζι, με αποκορύφωμα το μαγικό γκολ του την περασμένη Παρασκευή (11/10) κόντρα στον Καμπανιακό.

Οι περισσότεροι θα σταθούν στο γκολ του πριν λίγες μέρες και όχι άδικα, καθώς βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα του πρωταθλήματος, αν και μόλις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική. Ο αριστεροπόδαρος μέσος του Δικεφάλου του Βορρά, είναι πολλά περισσότερα από ένα εντυπωσιακό τέρμα. Είναι... αθόρυβη δουλειά μέσα στο γήπεδο, απολαμβάνοντας να τον αγαπούν οι προπονητές του.

Συμπληρώνοντας αισίως 10 χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα και έχοντας κατακτήσει ουκ ολίγους τίτλους στα «φυτώρια» του ΠΑΟΚ, ο αρχηγός πλέον, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες, που διαθέτει στην φαρέτρα του ο Απόστολος Παπαβασιλείου.

Ο «αρτίστας», όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, μπορεί να μην σκοράρει συχνά, άλλωστε δεν είναι αυτή η δουλειά του, αλλά όταν το κάνει «ζωγραφίζει» με το αριστερό του πόδι. Αρκεί να ανατρέξουμε λίγους μήνες πριν, στα περσινά πλέι άουτ, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Δείτε από το 1:13:00 και μετά το απευθείας φάουλ του Γρόσδη απέναντι στον Ηρακλή:

Ο 22χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους λίγους που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στον ΠΑΟΚ Β, καταγράφοντας αισίως 65 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ. Μαζί με τον «αιώνιο» συμπαίκτη του, Δημήτρη Τσοπούρογλου, έχουν συνθέσει ένα δίδυμο στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ικανό να πρωταγωνιστήσει στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β αρέσκεται σε ένα κυριαρχικό ποδόσφαιρο, κατοχής της μπάλας και αυτό αποτυπώνεται και στην πράξη, καθώς ο Δικέφαλος στα 3 από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει, είχε μέσο όρο 56% κατοχή. Η κατοχή αυτή όμως δεν είναι ανούσια, αλλά καταλήγει σε κλασικές ευκαιρίες και γκολ. Οι ασπρόμαυροι δημιουργούν διαρκώς είτε από τον άξονα είτε από τα «φτερά», κάνοντας κατά μέσο όρο 15 τελικές ανά αγώνα, νούμερο πολύ υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Μπορεί τις νίκες και τα γκολ να τα φέρνουν επί της ουσίας οι επιθετικοί, αλλά το πιο σημαντικό και συνάμα δύσκολο κομμάτι στο ποδόσφαιρο είναι η ανάπτυξη. Κάτι το οποίο κάνει με απόλυτη επιτυχία σε αυτές τις 4 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ Β, με έναν εκ των πρωταγωνιστών του, Βασίλη Γρόσδη, να δείχνει στους καινούριους, ότι... ο παλιός είναι αλλιώς!

https://www.sdna.gr/podosfairo/1244759_paok-b-o-neos-oyrtado-einai-oraios-alla-o-arhigos-einai-allios

 

ΠΑΟΚ Β: Ο νέος (Ουρτάδο) είναι ωραίος, αλλά ο αρχηγός είναι αλλιώς. Και το όνομα αυτού; Βασίλης Γρόσδης, έχει ξεκινήσει την 4η χρονιά του στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, με το πόδι πατημένο στο γκάζι, με αποκορύφωμα το μαγικό γκολ του την περασμένη Παρασκευή (11/10) κόντρα στον Καμπανιακό. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.