Αναστροφή έδρας για ΠΑΟΚ Β και Διαγόρα Ρόδου. Για την 5η αγωνιστική της Super League 2 , ο Δικέφαλος του Βορρά θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Ρόδου στην Πολίχνη, με την νησιώτικη ομάδα να αναγκάζεται να δώσει 4 σερί εκτός έδρας παιχνίδια.


 Οι τραγικές καταστάσεις που βιώνει τα τελευταία 24ωρα ο Διαγόρας συνεχίζονται, με την ομάδα από την Ρόδο να ζητάει αναστροφή έδρας με τον ΠΑΟΚ Β και τους ασπρόμαυρους να συναινούν, ούτως ώστε ο Διαγόρας να βρει γήπεδο στην Αθήνα, στην οποία έχει εγκατασταθεί μετά την διαμάχη της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, ο Γηραιός να δώσει τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα στην Κατερίνη με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ ακολουθούν οι αγώνες απέναντι σε ΠΑΟΚ Β, Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1243235_anastrofi-edras-gia-paok-b-kai-diagora-rodoy

Χωρίς τους διεθνείς η αποστολή του ΠΑΟΚ Β' για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ Β', ο οποίος αγωνίζεται κόντρα στον Καμπανιακό, στη Χαλάστρα, αύριο Παρασκευή 11.10 στις 16:00, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το monobala.gr.

Ο «Δικέφαλος», μετά τη νίκη του επί του Μακεδονικού, βρίσκεται στην 4η θέση με πέντε βαθμούς, ενώ ο Καμπανιακός είναι τρίτος με έξι βαθμούς. Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σουρωτή, με το τεχνικό team να μην έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Τασιούρα, Σνάουτσνερ και Μύθου.

Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι:

Μοναστηρλής, Κιάτος, Ναντέρ, Λαγωνίδης, Σινανάι, Κωττάς, Φίλων, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Κουλούρης, Σμυρλής, Μπράντονιτς, Αδάμ, Κανίς, Ουρτάδο, Γκιτέρσος.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1243236_horis-toys-diethneis-i-apostoli-toy-paok-b-gia-paihnidi-me-ton-kampaniako
Αναστροφή έδρας για ΠΑΟΚ Β και Διαγόρα Ρόδου. Για την 5η αγωνιστική της Super League 2 , ο Δικέφαλος του Βορρά θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Ρόδου στην Πολίχνη, με την νησιώτικη ομάδα να αναγκάζεται να δώσει 4 σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.