57 τελικές, κανένα γκολ = πρόβλημα!


 Άλλη μια ήττα για τον ΠΑΟΚ, η τρίτη διαδοχική, μετά από αυτές που προηγήθηκαν σε Κωνσταντινούπολη και το ντέρμπι Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη. Ο Δικέφαλος έμεινε ξανά στο μηδέν, στο παιχνίδι με την Στεάουα Βουκουρεστίου παρά το γεγονός ότι μετρησε συνολικά 27 τελικές προσπάθειες!

Δεν ειναι κάτι νέο αυτό για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, μιας που αυτή η… συλλογή τελικών προσπαθειών στην εστία χωρίς γκολ θύμισε σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι με τον Άρη, όπου δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που έχασε ενώ δέχτηκε γκολ στις ελάχιστες του αντιπάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν έτσι για τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι χωρίς να σημειώσουν γκολ στην Τούμπα, μετά από αυτά με Παναθηναϊκό και Άρη, έχοντας σε αυτά τα τρία ματς ένα σύνολο 57 τελικών προσπαθειών!

Αυτές οι τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία έχουν γίνει μέσα σε 270 λεπτά ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς σε αυτά τα λεπτά να υπολογιζονται οι οποιες καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι με την Στεάουα ποτ έχει συνολικά και στα δυο ημίχρονα συνολικά 18 λεπτά (!) καθυστερήσεις, με τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου να μην μπορούν να βρουν δίχτυα, παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν.

Έναν μήνα χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και το 2,26 xGoals με την Στεάουα!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε έναν μήνα χωρίς να έχει πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα, με τον τελευταίο σκόρερ να ειναι ο Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ στο 2-1 με τον Ατρόμητο, με το γκολ του Καμαρά στο 90ο λεπτό που και έκτοτε το γκολ αγνοείται.

Ακολούθησαν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (0-0), Άρη (0-1) για την Super League και το κακό «τρίτωσε» με τη Στεάουα σε ότι αφορά το Europa League. Έξι ολόκληρα ημίχρονα, δηλαδή περίπου 270 λεπτά, χωρίς γκολ για τον γηπεδούχο.

Στο ματς με τη Στεάουα, ο ΠΑΟΚ είχε 2,26 xGoals, τεράστιος αριθμός αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα από τον αγώνα, έχοντας δυο δοκάρια και τον τερματοφύλακα της Στεάουα να έχει τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις.

Με τον Άρη τα xGolas ήταν στο 1,62 και με τον Παναθηναϊκό 1,24. Το κοινό σημείο και στις τρεις περιπτώσεις, ο αριθμός ήταν μεγαλύτερος από εκείνον του αντιπάλου και ένα δευτερο κοινό σημείο ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν νίκησε, αλλά στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις, έχασε!

Έλλειψη καθαρού μυαλού και καλής ψυχολογίας.

Οι χαμένες ευκαιρίες, λοιπόν, είναι πληγή για τον ΠΑΟΚ φέτος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βρει λύση άμεσα γιατί είναι ξεκάθαρο πως όλο αυτό το ζήτημα προέρχεται από έλλειψη καθαρού μυαλού και καλής ψυχολογίας στους παίκτες. Η πίεση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα ειναι τεράστια και η διακοπή που ακολουθεί μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, ενδεχομένως να ειναι ευεργετική.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε νέα ήττα, την τρίτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις και τη δεύτερη στo Europa League, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυσκολία της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν, στα σημαντικά παιχνίδια.

Με την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ο Δικέφαλος έφτασε τους 6 αγώνες χωρίς νίκη, σε περιπτώσεις που υπήρχε ο χαρακτήρας «must win» για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ξεκινώντας από αυτά με τη Μάλμε για τα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και στο League Phase του Europa League, με Παναθηναϊκό, Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ως απολογισμό τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες. Μάλιστα, τα τέσσερα από τα έξι αυτά ματς διεξήχθησαν στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να μην σκοράρει καν κόντρα σε Παναθηναϊκό, Άρη και Στεάουα. Μια αναποτελεσματικότητα που πρέπει να αναλυθεί και να διορθωθεί άμεσα.

Τρεις σερί ήττες… έξι μήνες μετά!

Οι τρεις σερί ήττες του ΠΑΟΚ από Γαλατά, Άρη και Στεάουα τον γύρισαν έξι μήνες πίσω, όταν ο Δικέφαλος περνούσε κρίση εν μέσω πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ διανύει το χειρότερό του διάστημα στη φετινή σεζόν και παρά το γεγονός ότι δημιουργεί πολλές φάσεις, δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να μετρά τρεις διαδοχικές ήττες από Γαλατά, Άρη και Στεάουα.

Το συγκεκριμένο αρνητικό σερί, τον γυρίζει έξι μήνες πίσω, όταν ο Δικέφαλος είχε χάσει δύο σερί παιχνίδια από την Κλαμπ Μπριζ ενώ ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 2-1.

Μάλιστα, εκείνο το διάστημα, το σύνολο του Λουτσέσκου μέτρησε πέντε ματς χωρίς νίκη καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (2-2) αλλά και η γκέλα στη Λαμία (1-1). Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα έρθει η νίκη αυριο στην Λιβαδειά και θα σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί…

https://www.sfina.gr/57-telikes-kanena-gkol-problima/

57 τελικές, κανένα γκολ = πρόβλημα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.