ΠΑΟΚάρα μέσα στο Περιστέρι! Με Κρούζερ, Χέντερσον και καθοριστικό Μπάρτλεϊ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 72-80

Το πίστεψε, έβγαλε ενέργεια, έβαλε πολλά σουτ με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, πήρε ριμπάουντ, μείωσε τα λάθη και με τον Φρανκ Μπάρτλεϊ ηγέτη στο τέλος, αλλά και τους Ρόκι ΚρούζερΤζόρνταν Χέντερσον να “πυροβολούν”, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πολύ σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα του Περιστερίου, επικρατώντας με 72-80!

Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο εξαιρετικές περιόδους, τη δεύτερη και την τρίτη, στην τέταρτη πήγε να εμφανίσει το γνωστό πρόβλημα που έχει δείξει από την αρχή της σεζόν, αλλά εκεί αυτήν τη φορά βγήκε μπροστά ο Μπάρτλεϊ, ο οποίος είχε καθοριστικούς πόντους και τελείωσε το παιχνίδι, με 17 και 7/7 εντός παιδιάς (6/6 δίποντα, 1/1 τρίποντα!). Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κρούζερ, με 19 πόντους (4/6 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ, σούπερ δουλειά από τον Χέντερσον, που είχε 18 πόντους με 5/10 τρίποντα.

Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι, είχε 46 ριμπάουντ, με τα 16 εξ αυτών να είναι επιθετικά και συνολικά, 14 περισσότερα από τον αντίπαλο της, ενώ σούταρε με το 50% στο τρίποντο (12/24), στοιχεία-κλειδί για να πάρει τη μεγάλη νίκη. Για μια τόσο καινούργια ομάδα, με τα χαρακτηριστικά αυτού του ΠΑΟΚ, μια τέτοια νίκη, μπορεί να της δώσει πολύ σημαντική ώθηση για τη συνέχεια, η οποία έχει την πρεμιέρα των ομίλων του FEC, στην έδρα της βελγικής Λίμπουργκ, την Τετάρτη.

Ο αγώνας:
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να θέλει να μπερδέψει το Περιστέρι με μία άμυνα ζώνης, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν μακρινά σουτ με Πουλιανίτη, Πάτον για να προηγηθούν με 12-6. Με τον Κατσίβελη να έρχεται από τον πάγκο και να βελτιώνει την επιθετική εικόνα της ομάδας, ο ΠΑΟΚ «έτρεξε» ένα σερί 0-7 για το 12-13, ο Κρούζερ ήταν σε καλή μέρα στην επίθεση, ο Παπαδάκης ευστόχησε κι αυτός σε ένα τρίποντο και το πρώτο δεκάλεπτο, έληξε στο 20-18, με γκολ-φάουλ του Ζούγρη.

Το Περιστέρι ξεκίνησε και πάλι με σουτ τριών πόντων από Πάπας και Χάρις για το 26-22 στο ξεκίνημα του 2ου δεκάλεπτου, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αρχικά και με τρίποντο του Κρούζερ, μείωσε σε 28-27, ενώ οι γηπεδούχοι με συνεχόμενες βολές του Χάρις, πήγαν στο +5 (32-27). Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες του Καντσελιέρι, επέβαλλαν το δικό τους ρυθμό, με τον Μπάρτλεϊ να ανεβαίνει (8π.) και τον Χέντερσον να «πυροβολεί» έξω από τα 6.75, ευστοχώντας σε τρία τρίποντα. Αρχικά έτρεξε ένα σερί 0-8 (32-35), η άμυνα του ήταν επιθετική, έλεγχε τα ριμπάουντ και με Χέντερσον, Φόρεστερ, ξέφυγε στο 37-46 στην ανάπαυλα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε συγκεντρωμένος στο δεύτερο μέρος, ο Κρούζερ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση (3/4 τρίποντα), ενώ μετά από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Άπσον, προηγήθηκε μέχρι και με 42-53. Οι φιλοξενούμενοι με την άμυνα τους, είχαν χαλάσει το μυαλό του Περιστερίου, ενώ με νέο κάρφωμα του Φόρεστερ, πήγαν ξανά σε διψήφια διαφορά και με το τέταρτο τρίποντο του Κρούζερ, πήγε στο +13 (47-60). Το Περιστέρι πήγε να μειώσει, αλλά ο Χέντερσον με δύο τρίποντα (5/8 ως τότε) και ο Μπάρτλεϊ με ένα ακόμα, έστειλαν τη διαφορά στο +16 (53-69) για τον ΠΑΟΚ! Η 3η περίοδος έκλεισε στο 55-69 και οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη.

Mε εκατέρωθεν λάθη και αστοχία, ξεκίνησε το 4ο δεκάλεπτο, με τον Χάρις να ευστοχεί για τρεις αλλά τον Μπάρτλεϊ να δίνει μια λύση, για το 59-71. Με Χάρις και Πάπας και κάποια περίεργα σφυρίγματα σε εκείνο το σημείο, το Περιστέρι μείωσε σε 64-71. Οι γηπεδούχοι με κοντό σχήμα και γρήγορες επιθέσεις, μείωσαν σε 70-73 και άλλαξαν το μομέντουμ. Σε εκείνο το σημείο, ο ΠΑΟΚ έβγαλε άμυνες και ο Μπάρτλεϊ έβαλε ένα μεγάλο σουτ για το 70-75. Ο Χέντερσον ανανέωσε δύο άστοχες επιθέσεις, ο Ρέινολντς έβαλε τις βολές για το 70-77, ενώ απέμεναν 1:13 για το τέλος. Ο Μπάρτλεϊ, έβαλε ένα ακόμα μεγάλο καλάθι για το 70-79 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Το μόνο που έμενε ήταν το τελικό σκορ, το οποίο έγραψε 72-80.

Δεκάλεπτα: 20-18, 37-46, 55-69, 72-80

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

1 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Οι δηλώσεις του Τζάκσον Κρούζερ

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Οι δηλώσεις του Τζάκσον Κρούζερ

2 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ 72-80 | HIGHLIGHTS

Περιστέρι - ΠΑΟΚ 72-80 | HIGHLIGHTS

3 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Οι δηλώσεις του Γιώργου Λημνιάτη

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Οι δηλώσεις του Γιώργου Λημνιάτη

4 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καντσελιέρι

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καντσελιέρι

5 / 10: Όταν η μπάλα κάνει παιχνίδια | Μπήκε και βγήκε βασανιστικά το τρίποντο του Έντι, σκόραρε στην άλλη πλευρά ο Μπάρτλεϊ

Όταν η μπάλα κάνει παιχνίδια | Μπήκε και βγήκε βασανιστικά το τρίποντο του Έντι, σκόραρε στην άλλη πλευρά ο Μπάρτλεϊ

6 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Σπουδαία επιστροφή των γηπεδούχων, εξανεμίζουν τη διαφορά των 16 πόντων

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Σπουδαία επιστροφή των γηπεδούχων, εξανεμίζουν τη διαφορά των 16 πόντων

7 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Τεχνική ποινή για φλόπινγκ στον Παπαδάκη, αποβλήθηκε από το παιχνίδι

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Τεχνική ποινή για φλόπινγκ στον Παπαδάκη, αποβλήθηκε από το παιχνίδι

8 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Ασταμάτητοι οι Θεσσαλονικείς, «πυροβολούν» ακατάπαυστα έξω από τα 6,75 για το +16

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Ασταμάτητοι οι Θεσσαλονικείς, «πυροβολούν» ακατάπαυστα έξω από τα 6,75 για το +16

9 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Κάρμπερι υψώνει, Κόφεϊ καρφώνει σε εντυπωσιακή alley-oop συνεργασία

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Κάρμπερι υψώνει, Κόφεϊ καρφώνει σε εντυπωσιακή alley-oop συνεργασία

10 / 10: Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Γλίστρησε στον ιδρώτα του... Χέντερσον ο Κατσίβελης!

Περιστέρι - ΠΑΟΚ | Γλίστρησε στον ιδρώτα του... Χέντερσον ο Κατσίβελης!

 

ΠΑΟΚάρα μέσα στο Περιστέρι! Με Κρούζερ, Χέντερσον και καθοριστικό Μπάρτλεϊ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 72-80 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.