Στον ΠΑΟΚ παντρεύεσαι την πίεση

 Η ομάδα έχει πολλές νέες προσθήκες. Από τον περσινό βασικό κορμό έχασε τους Κουλιεράκη και Μεϊτέ και πρέπει να δημιουργήσει τη συνθήκη, ώστε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα. Ερχόμενος ένας ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ παντρεύεται την πίεση και οφείλει να τη διαχειριστεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Οζντόεφ που πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, όμως φέτος μοιάζει αναγεννημένος και πάει να ταιριάξει ως δίδυμο με τον Καμαρά.

Ο ρόλος κλειδί του Κωνσταντέλια


Ο Κωνσταντέλιας είναι ποδοσφαιριστής κλειδί. Έχει έναν ρόλο που είχε ο Πέλκας το 2017-2019. Πατάει περιοχή και συνεχώς βγαίνει στο γκολ πίσω από τον επιθετικό. Έχει μεγάλη ευκαιρία να βάλει φέτος πολλά τέρματα και να χτίσει αριθμούς. Μακάρι να το συνειδητοποιήσει το συντομότερο ...

"Το θετικό για τον Κωνσταντέλια είναι ότι είναι μέσα στις φάσεις παρά το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν βρίσκει το γκολ"


 Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Ουσταμπασίδης.

«Αυτός που με προβληματίζει είναι ο Παναθηναϊκός. Ανακοινώνει κάθε μέρα παίκτες, αλλά στο γήπεδο βλέπεις μία τελείως διαφορετική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και από τα όσα γράφονται. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν μαθαίνει από τα λάθη του.

Τα ρόστερ είναι τέτοια ώστε να μπορούν οι παίκτες να ανταποκριθούν σε όλες τις διοργανώσεις. Έβλεπα τον μέσο όρο ηλικίας στο ντέρμπι της Τούμπας και ήταν στα 29, ενώ την ίδια ώρα στο Οσασούνα-Μπαρτσελόνα σοκαρίστηκα βλέποντας μέσα παίκτες από ηλικίες 17 ετών. Τα στάνταρ έχουν αλλάξει στο ποδόσφαιρο και πρέπει να δίνουμε χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά. Αυτός είναι ο δρόμος. Πρέπει να πιστέψουμε στα νέα παιδιά και να τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στις ομάδες μας. Αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Ατρόμητο και έβαλε δύο 17χρονους βασικούς μου άρεσε».

Για τη δυστοκία του Κωνσταντέλια στα τελευταία ματς:

«Το θετικό για τον Κωνσταντέλια είναι ότι είναι μέσα στις φάσεις παρά το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν βρίσκει το γκολ».

Για το πώς βλέπει το φετινό Πρωτάθλημα:

«Φέτος βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα αλλά αυτό που θέλω να αλλάξει είναι η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα, ενώ αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη Ελλήνων παικτών στο Πρωτάθλημα. Η Τούμπα πάλι δεν γέμισε και πρέπει να το δουν αυτό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».


Περιμένει τον καθοριστικό Αντρίγια

 


Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι μία τεράστια προσωπικότητα στο ασπρόμαυρο ρόστερ. Ο Σέρβος άσος έχει κρίνει πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη και θέλει και αρχής γενομένης με τη Στεάουα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του, να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στην Ευρώπη. Μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει αύριο ή αν θα επιλεγεί ο Ντεσπόντοφ.

Λουτσέσκου:"Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, γιατί είμαστε στην αρχή αυτής της διαδικασίας. Το μόνο “κρίμα” είναι ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε σε κάποια παιχνίδια"


Αυτά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου
:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την επερχόμενη κρίσιμη «μάχη», τονίζοντας πως στο ποδόσφαιρο είναι φυσιολογικές οι ήττες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να αντιδρά η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το σχόλιο Ρουμάνου δημοσιογράφου ότι ο ΠΑΟΚ δεν χάνει συχνά δύο φορές συνεχόμενα:

«Δεν ξέρω τι να σας πω. Αυτά τα πράγματα είναι φυσιολογικά στο ποδόσφαιρο, μπορεί να χάσεις και να κερδίσεις. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις μεγάλη επιθυμία να αντιδράσεις. Σίγουρα, ξέρουμε να εκτιμούμε όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Είναι λογικό να υπάρχει αναστάτωση, όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα που δεν της αρέσει να χάνει. Δεν μας αρέσουν ούτε οι ισοπαλίες.

Τη Δευτέρα που κάναμε την ανάλυση του παιχνιδιού, τονίσαμε ότι ακόμη και στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν περίοδοι που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά. Και πέρσι συνέβη αυτό, με την Μπριζ, τον Ολυμπιακό και τη Λαμία. Στο τέλος της σεζόν κάναμε κάτι φανταστικό.

Αυτές είναι καταστάσεις που συμβαίνουν. Ο άνθρωποι που δουλεύουν στα media, μένουν στο αποτέλεσμα. Είναι κι αυτό, αλλά έχει σημασία να βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα, τι είναι λογικό και τι όχι».

Για το αν αισθάνεται έξτρα πίεση, επειδή είναι δημοφιλής σε Ελλάδα και Ρουμανία:

«Δεν ξέρω τι να πω. Είναι ένα παιχνίδι, για εμένα είναι κάτι φυσικό. Υπάρχει διαφορά αν παίζουμε με τη Στεάουα ή τον Ολυμπιακό ή τη Γαλατασαράι; Δουλέψαμε την ανάλυση, όπως θα κάναμε με κάθε αντίπαλο. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Θα πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι. Δουλεύουμε για να φτιάξουμε μία ομάδα με χημεία.

Έγιναν πολλές αλλαγές μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Δημιουργήσαμε χημεία μέσα στην ομάδα και στη συνέχεια ήρθαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές κι έπρεπε να δουλέψουμε από την αρχή. Υπάρχουν παίκτες που προσαρμόζονται εύκολα κι άλλοι όχι, που θέλουν χρόνο για να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους, τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, γιατί είμαστε στην αρχή αυτής της διαδικασίας. Το μόνο “κρίμα” είναι ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε σε κάποια παιχνίδια. Σε όλες αυτές τις συνθήκες πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και να έχουμε υπομονή από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τη διαχείριση των Τάισον, Μπάμπα, Γκόμεζ και Σορετίρε:

«Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν περισσότερα λεπτά. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μόνιμα 3-4 παίκτες μόνιμα στο παιχνίδι. Κάποιες φορές είναι χρήσιμο για κάποιους παίκτες να μένουν στον πάγκο και να ξεκουράζονται. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αυξήσουν τον ρυθμό και τον κίνδυνο στους αντιπάλους. Ο Κεντζιόρα, ο Μπάμπα και ο Τάισον είναι τέτοιοι παίκτες.

Η δουλειά αυτής της σεζόν, θα φανεί την επόμενη, είχα πει παλιότερα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ο Σόλα είναι ένα παιδί με ταλέντο και είναι το μέλλον της ομάδας. Ο κόσμος τον βλέπει όταν έχει τη μπάλα, αλλά εγώ βλέπω τι κάνει όταν δεν έχει τη μπάλα και να τον εντάξω στο ρόστερ και πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται στο παιχνίδι. Είναι εδώ μόλις δύο μήνες και δεν είχε πολλά παιχνίδια στην καριέρα του. Ο Γκόμεζ έχει παίξει στο Μεξικό, στις ΗΠΑ, σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον, χωρίς την πίεση που υπάρχει εδώ. Προσγειώθηκε σε μία ακαδημία διαχείρισης της πίεσης. Δεν τον γνώριζα, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα δουλέψει για να μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μπάμπα. Αν υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα, είναι πρόβλημα, πρέπει να σκέφτομαι κι αυτή την οπτική για τους παίκτες.

Χθες είχα μία κουβέντα για τους επιθετικούς της ομάδας κι ανέφερα τις χρονιές 2018-2019, που είχαμε στράικερ τους Κάρολ Σφιντέρσκι και τον Τσούμπα Άκπομ. Χρειάστηκαν να δουλέψουν πολλούς μήνες για να φτάσουν εκεί που θέλαμε. Ο Άκπομ χρειάστηκε περισσότερο χρόνο. Είναι μια γενικότερη διαδικασία που πρέπει να περάσουν και τα νέα παιδιά».

Για τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη:

«Ο κύριος Σαββίδης το έκανε για να βάλει μεγάλη πίεση σε εμένα και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση στο γκρουπ. Δεν είναι εύκολο να λέμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα, διότι έχουμε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί για μήνες και πρέπει να γίνουν κομμάτι του συνόλου. Δεν γίνονται όλα σε μία νύχτα. Θα πρέπει να είναι συνολική η βελτίωση».

Κοτάρσκι'"Σε ένα κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο η νίκη, αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που έχουμε. Και αύριο πρέπει να αντιδράσουμε και να βρούμε τη νίκη"


Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας για το παιχνίδι απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου. 

Για το αν το Europa League είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το Conference: «Ναι, αν δείτε τις ομάδες που συμμετέχουν θα το καταλάβετε. Υπάρχει διαφορά στο επίπεδο. Βέβαια είναι γενικά μία νέα σεζόν, ένα καινούργιο φορμάτ που μπορεί να φέρει δύσκολους αντιπάλους σε όλες τις διοργανώσεις»

Για το αν αισθάνεται ότι βρίσκεται στα καλύτερά του: «Ξεκίνησα καλά τη σεζόν, όπως και όλη η ομάδα, αλλά κάθε μέρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Νιώθω καλά, απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ και παίζω για τον ΠΑΟΚ και θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για τα αποθεωτικά σχόλια του Ραζβάν Λουτσέσκου προς το πρόσωπό του: «Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον προπονητή. Τον σέβομαι και με σέβεται πολύ. Είναι ωραίο να ακούς αυτά τα λόγια, μου δίνει κίνητρο. Δεν έχει σημασία αν θα κάνω εγώ μία επέμβαση, μετά μπορεί να κάνει άλλη ένας αμυντικός. Σημασία έχει ότι είμαστε μία δυνατή ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Για το ματς με την Στεάουα: «Αντιμετωπίζουμε μία παρά πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και καλά χαρακτηριστικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στο build up, να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί. Σε ένα κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο η νίκη, αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που έχουμε. Και αύριο πρέπει να αντιδράσουμε και να βρούμε τη νίκη».

Για τα τρία γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ από πλάγιο άουτ: «Δουλεύουμε πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Έχετε δίκιο αυτό που επισημάνετε, το γνωρίζουμε. Προφανώς τα αναλύουμε όλα, για να αφήσουμε πίσω αυτά τα λάθη. Για το γκολ του Άρη, ήταν ένα σουτ από 5-6 μέτρα, ήταν απρόβλεπτο το πως εκτέλεσε, η μπάλα ήρθε κοντά στο κεφάλι και έχει να κάνει με την αντανακλαστική αντίδραση».

https://paoknextgeneration4.blogspot.com

Στον ΠΑΟΚ παντρεύεσαι την πίεση Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 02, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.