Λουτσέσκου: “Έτσι εντάσσονται οι νέοι παίκτες στο γκρουπ”. Η ομάδα συνήθως φέρνει τους νεους παίκτες λίγο αργά. Εξήγησε το σκεπτικό του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ


 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε για μία ακόμη φορά πολλές απαντήσεις για σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη διαδικασία ένταξης των νέων παικτών στο γκρουπ.

Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τα λεπτά που θα παίζουνε συνεχόμενα. Υπάρχουν top-level ομάδες που θέλουν να κρατούν 3-4 παίκτες σταθερά, ακόμη και σε μία διαδικασία διαδοχικών αγώνων. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να είναι καθοριστικοί, που ανεβάζουν και ρίχνουν τους ρυθμούς και μιλάω για παίκτες όπως ο Κεντζιόρα, ο Μπάμπα κι ο Τάισον, που έχουν αυτή την ποιότητα και εμπειρία να διαχειριστούν όλη αυτή την κατάσταση. Πριν από 2 χρόνια είχαμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ και σας είχα πει ότι η δουλειά αυτής της σεζόν θα φανεί στην επόμενη“, ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός, για να συνεχίσει, εξηγώντας το σκεπτικό του:

Υπάρχει μία συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Ο Σορετίρε είναι ένας παίκτης με πραγματικό ταλέντο, είναι το μέλλον της ομάδας, αλλά ο περισσότερος κόσμος τον βλέπει όταν έχει την μπάλα. Εγώ σαν προπονητής τον βλέπω κάθε μέρα και πρέπει να τον εντάξω σε μία διαδικασία. Ήρθε από μία ομάδα άλλη και θα πρέπει να τον εντάξω σε μία γενικότερη διαδικασία για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται, που απαιτεί χρόνο. Ο Τζόναθαν Γκόμες ήρθε από ένα τελείως άλλο περιβάλλον επίσης. Τα πράγματα εδώ είναι πολύ έντονα όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα. Είναι κι αυτός ένας παίκτης που θα πρέπει να δούμε το πώς μπορεί να αντιδράσει σε όλο αυτό και πότε θα είναι στην καλύτερη κατάσταση για να μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μπάμπα, που είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Αυτή είναι η διαδικασία με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και πιστέψτε με, τη γνωρίζω πολύ καλά.

Χθες είχα μία κουβέντα που αφορούσε τους επιθετικούς κι ανέφερα τη σεζόν 2018-19 που είχαμε τον Σφιντέρσκι, που ήταν παίκτης της Κ21 της Πολωνίας τότε και τον Τσούμπα. Χρειάστηκαν και οι δύο χρόνο, ο Τσούμπα 5-6 μήνες και ο Σφιντέρσκι ένα αντίστοιχο διάστημα για να δώσουν στην ομάδα αυτό που ήθελε. Αναφέρομαι σε αυτό το διάστημα γιατί η ομάδα συνήθως φέρνει τους παίκτες λίγο  αργά. Είναι μία γενικότερη διαδικασία την οποία θα πρέπει να περάσουν αυτά τα παιδιά“.

https://www.paok24.com/podosfairo/516555/loytseskoy-quot-etsi-entassontai-oi-neoi-paiktes-sto-gkroyp-quot/

Λουτσέσκου: “Έτσι εντάσσονται οι νέοι παίκτες στο γκρουπ”. Η ομάδα συνήθως φέρνει τους νεους παίκτες λίγο αργά. Εξήγησε το σκεπτικό του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 02, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.