Η απόφαση για πρόστιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, που όμως δεν ήταν αδιάφοροι στις ήττες!

Τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα μετράει ο ΠΑΟΚ, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα. Οι πρωταθλητές διανύουν μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέλνει μήνυμα ανασύνταξης εδώ και τώρα.

Στο ίδιο μήκος φαίνεται πως κινείται και η διοίκηση του Δικεφάλου που αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο στην ομάδα, θεωρώντας ότι όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης αν πιέσουν τον εαυτό τους τώρα που είναι νωρίς και δεν έχει κριθεί τιποτα ακομα στην σεζόν.
Όπως υπογραμμίζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι δεδομένη η ατυχία, η αναποτελεσματικότητα, αλλά δεδομένο είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις μέσα στα ματς λειτουργούν και επιπόλαια οι παίκτες ένα στοιχείο που δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα.
Αυτό που τονίζεται από πλευράς ΠΑΟΚ είναι πως: «Θα πρέπει να επαναφέρουμε αυτό που μας έκανε πρωταθλητές».
Προφανώς και στον ΠΑΟΚ δεν θεωρούν πως από μόνο του το πρόστιμο θα λύσει ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα επί του παρόντος και γι΄αυτό δεν αναφέρεται ακριβώς το ύψος, ωστόσο, εκτιμούν πως είναι ένα μέτρο αφύπνισης σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά και τη σοβαρότητα που απαιτείται απ΄όλους από εδώ και στο εξής.
Το προστιμο μπαίνει όταν είναι αδιάφοροι στα παιχνίδια και δεν προσπαθούν. Εδώ, δεν συνέβη κάτι τέτοιο, οι παίκτες προσπάθησαν, είχαν ευκαιρίες, το πάλεψαν και δεν έβαλαν γκολ μετά από περίπου 50 τελικές σε δυο παιχνίδια με Άρη και Στεάουα.
Επομένως, το πρόστιμο είναι μάλλον άκαιρο αυτη τη στιγμή και ίσως δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στην ομάδα η οποία αποτελείται από 99% μισθοφόρους παίκτες, όπως και όλες οι ελληνικές ομάδες, πλέον. Αυτή είναι η αλήθεια! 

 

Η απόφαση για πρόστιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, που όμως δεν ήταν αδιάφοροι στις ήττες! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.