ΠΑΟΚ: Πώς επιβράβευσε τους παίκτες του ο Λουτσέσκου. Γιώργος Ζαΐρης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια της OPAP ARENA ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του πως τη Δευτέρα (21/10) δεν θα χρειαστεί να βρεθούν στην Νέα Μεσημβρία και έτσι η σημερινή μέρα ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. 

Προφανώς και ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χθες όπως σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό ήθελε ο Λουτσέσκου ήταν να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους.

Άλλωστε ακολουθούν άλλοι έξι αγώνες μέχρι τη διακοπή και το ενδιαφέρον εστιάζεται στον αγώνα της Πέμπτης (24/10) με την Βικτόρια Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης θέλει τη νίκη μετά τις δυο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Europa League. 

Αύριο (22/10) θα ξεκαθαρίσει του Μπάμπα και το αν θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος στο ματς με τους Τσέχους ενώ θυμίζουμε πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Λόβρεν όπως επίσης δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα οι Μουργκ, Βιεϊρίνια και Γκόμεζ.

https://www.metrosport.gr/paok-pos-epivraveyse-toys-paiktes-toy-o-loytseskoy-1065517

 

ΠΑΟΚ: Πώς επιβράβευσε τους παίκτες του ο Λουτσέσκου. Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.