Κριτική ΠΑΟΚ: Άλλαξε τα πάντα ο Βιεϊρίνια - Εξαιρετικός Λόβρεν, καθοριστικός Καμαρά

Το SDNA περνάει από ακτίνες τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν απόψε στη Λιβαδειά. Κορυφαίος όλων ο Βιεϊρίνια που μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή καθοριστικός ο σκόρερ Καμαρά και τρομερό ντεμπούτο από τον Λόβρεν.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ 8: Έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού με καλή αντίληψη του αγώνα και highlight στιγμή του όταν βγήκε πολλά μέτρα από την εστία του ανέκοψε τον αντίπαλό του και παραλίγο να βγάλει και ασίστ. Έπεσε καλά στο χαμένο πέναλτι του Μπάλσι με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και άουτ. 

ΟΤΟ 5: Δεν ήταν αρνητικός στο πρώτο εικοσάλεπτο που ο ΠΑΟΚ έπαιξε κυρίως από τη δεξία πτέρυγα, δεν απέφυγε στη συνέχεια τα εύκολα λάθη με αποκορύφωμα τη φάση που πήρε κίτρινη κάρτα. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με πρόβλημα τραυματισμού. 

ΓΚΟΜΕΣ 5: Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κυρίως με την είσοδο του Γιαννιώτα στο παιχνίδι. Είχε μία καλή στιγμή να σκοράρει στο 60'. Δεν έβγαλε καλές συνεργασίες με τον Σορετίρε που έπαιξε στην πλευρά του. Δεν φοβήθηκε πάντως να πάρει πρωτοβουλίες και να προωθηθεί. 

ΛΟΒΡΕΝ 8: Ντεμπούτο για τον Κροάτη στόπερ. Εξαιρετικός. Έμοιαζε σαν να είναι καιρό στην ομάδα. Νικητής σε όλες τις μονομαχίες, έβγαλε τον αγώνα σχεδόν χωρίς λάθος. Εμφάνιση μήνυμα για τη συνέχεια. 

ΚΟΛΕΪ 7: Καλός ο Αφρικανός στόπερ. Παρά το γεγονός πως επέστρεψε από τον τραυματισμό του, είχε καλή συνεργασία με τον Λόβρεν σε ένα αρκετά ενδιαφέρον κεντρικό δίδυμο.

ΣΒΑΜΠ 6: Είχε διάθεση να προσφέρει, αλλά δεν του βγήκαν πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν σταμάτησε όμως να προσπαθεί, πίεζε, έτρεχε και δικαιώθηκε γενικώς κλείνοντας το παιχνίδι και με γκολ με πέναλτι. 

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ 5: Πολύ κακό παιχνίδι. Πολλά λάθη, τα περισσότερα εύκολα και αβίαστα. Ασύνδετος με τον Σβαμπ γενικώς κακό παιχνίδι. 

ΜΟΥΡΓΚ 5: Με πολλά κενά διαστήματα. Με εξαίρεση ένα καλό τέταρτο που ήταν κινητικός χάθηκε κι στην μετριότητα. 

ΣΟΡΕΤΙΡΕ 5: Πήρε φανέλα βασικού χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει πράγματα στην ομάδα του. 

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ 6: Κι αυτός δεν ήταν στην ημέρα του. Είχε διάθεση, προσπάθησε να φτιάξει επικύνδινες καταστάσεις χωρίς όμως να πετύχει πολλά. 

ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ 6: Έχασε μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να παίξει πιο απλά, να πάει σε πιο άμεσες εκτελέσεις, γενικώς έδειξε έλλειμα αυτοπεποίθησης στα τελειώματα των φάσεων. 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Βιεϊρίνια μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Ότο. Αν και είχε να παίξει από τις 17 Αυγούστου έβγαλε πράγματα στο γήπεδο. Πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, δημιούργησε ουκ ολίγους κινδύνους και είχε την ασίστ με την εξαιρετική σέντρα για να σκοράρει ο Καμαρά. Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου ήταν με διαφορά ο καλύτερος από όλες τις υπόλοιπες αλλαγές που πέρασαν στο γήπεδο. Ακολούθησε ο Καμαρά με γκολ και δύο τελικές. Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ ήταν οι υπόλοιπες κινήσεις του Λουτσέσκου με τον Ντέλια να έχει το κερδισμένο πέναλτι που ο Σβαμπ «κλείδωσε» το τρίποντο της νίκης. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242064_kritiki-paok-allaxe-ta-panta-o-bieirinia-exairetikos-lobren-kathoristikos-kamara

 

Κριτική ΠΑΟΚ: Άλλαξε τα πάντα ο Βιεϊρίνια - Εξαιρετικός Λόβρεν, καθοριστικός Καμαρά Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.