Εμμονή του Λουτσέσκου με τον Τάισον συζητιέται στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο Τάισον παίζει ανά τρεις μέρες, βγαίνει δύσκολα από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να έχει εμμονή με τον Βραζιλιάνο.

Δύσκολα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εκτός ενδεκάδας τον Τάισον. Επίσης, δύσκολα τον βγάζει κι από το γήπεδο ως αλλαγή. Αποτελεί εμμονή ή ποδοσφαιρική επιμονή για να το πούμε πιο μαλακά ο Βραζιλιάνος για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Κάτι που συζητιέται και στα αποδυτήρια του δικεφάλου του Βορρά.

Ξεκάθαρα είναι ο παίκτης που πιστεύει περισσότερο από τον καθένα για τα «φτερά»! Ακόμη παραπάνω και από τον αρχηγό, τον Ζίβκοβιτς. Χωρίς αμφιβολία αποτελεί το σημείο αναφοράς στο επιθετικό τρίτο του ΠΑΟΚ με το οδήγημα της μπάλας, το vision στο παιχνίδι του, την επιτόπια ντρίμπλα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όσο και επαγγελματίας να είναι (που είναι σε όλα τα), ο Τάισον σε 4 μήνες γίνεται 37 ετών. Με άλλα λόγια, δεν είναι δυνατόν να παίζει μεγάλα ματς ανα τρεις μέρες χωρίς ανάσα. Με άλλα λόγια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν του δίνει… ρεπό ούτε στο οικογενειακό δίτερμα.

Σε σημείο που η «ψύχωση» του κόουτς να ΄χει γίνει αντικείμενο συζήτησης και στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! Και όχι με ευγενικό τρόπο ασφαλώς. Αναφέραμε στο Sportime τα όσα έχουν γίνει με τον Ντεσπόντοφ. Γενικότερα, δημιουργούνται θέματα. Σε βαθμό που η ασυλία του Τάισον γυρίζει μπούμερανγκ μια και με τη Στεάουα ενεργειακά είχε «αδειάσει»!

https://www.sportime.gr/podosfairo/emmoni-tou-loutseskou-me-ton-taison-sizitiete-sta-apoditiria-tou-paok/

 

Εμμονή του Λουτσέσκου με τον Τάισον συζητιέται στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο Τάισον παίζει ανά τρεις μέρες, βγαίνει δύσκολα από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να έχει εμμονή με τον Βραζιλιάνο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.