Ο ΠΑΟΚ θέλει επιστροφή στις νίκες και ο Λουτσέσκου θα κάνει εκτεταμένο -έως και σαρωτικό- rotation. Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (6/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, που μετά από τρεις αποτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ψάχνει ένα τρίποντο ηρεμίας που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά στη Λιβαδειά (6/10, 20:30, NOVASPORTS PRIMELIVE SPORT24την πρώτη του νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες που θα του δώσει τη δυνατότητα να πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψει για να διορθώσει όσα δεν έχουν πάει μέχρι τώρα καλά.

Μάλιστα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ψάξει το τρίποντο που θα την επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας με εκτεταμένο – ως και σαρωτικό rotation σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στην αποστολή του Δικεφάλου ο 55χρονος τεχνικός πήρε μαζί του για πρώτη φορά τους Γίρι Πάβλενκα και Τζόναθαν Γκόμες, τον Ντέγιαν Λόβρεν που ακόμη δεν έχει πάρει λεπτά συμμετοχής, ενώ επιστρέφουν σε αυτή Βιεϊρίνια και Τόμας Μουργκ που έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ο Ομάρ Κόλι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ράχμαν Μπάμπα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης και μακροχρόνια απόντες Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής.

Εκτεταμένο rotation

Εκτεταμένο σίγουρα θα είναι το rotation του προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν στην άμυνα του Δικεφάλου, μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο και Ομάρ Κόλι, στα χαφ ο Στέφαν Σβαμπ με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο Τόμας Μουργκ στο "10" με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά του κι ο Ταρίκ Τισουντάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Αν επιλεγούν ο Ντέγιαν Λόβρεν, δίδυμο στα στόπερ με τον Κόλι αφήνοντας στον πάγκο τον Τόμας Κεντζιόρα, ο Τζόναθαν Γκόμες στο αριστερό άκρο της άμυνας (κι όχι ο Βιεϊρίνια) και μπροστά του ο Σόλα Σορετίρε αντί του Τάισον, τότε το rotation του Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι σαρωτικό.

Υπήρξαν και στο παρελθόν – και στην πρώτη και στη δεύτερη θητεία του Ρουμάνου τεχνικού στην Τούμπα παιχνίδια όπως το σημερινό απέναντι στον Λεβαδειακό, που αποδείχθηκαν κομβικά.

Παιχνίδια στα οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιχείρησε αλλαγές που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα του στη συνέχεια.

Η βασική προϋπόθεση σήμερα για τον ΠΑΟΚ είναι να αποφύγει την γκέλα και να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου να αποτιμήσει καλύτερα τη σειρά αυτή των παιχνιδιών, μετά την πρώτη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, στην οποία τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα ήθελε.

https://www.sport24.gr/football/o-paok-thelei-epistrofi-sti-nikes-kai-o-loytseskoy-tha-kanei-ektetameno-eos-kai-sarotiko-rotation.10390110.html

Ο ΠΑΟΚ θέλει επιστροφή στις νίκες και ο Λουτσέσκου θα κάνει εκτεταμένο -έως και σαρωτικό- rotation. Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (6/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, που μετά από τρεις αποτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ψάχνει ένα τρίποντο ηρεμίας που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.