"Ίσως παρτενέρ του Κόλεϊ ο Λόβρεν, μέσα ο Μπακαγιόκο" - Τα πλάνα Ραζβάν. Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στη νίκη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά για να βάλει τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τη νίκη στη Λιβαδειά για να αποβάλει την πίεση από τις τρεις σερί ήττες, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ήταν προγραμματισμένο να γίνουν αρκετές αλλαγές, αλλά τώρα είναι πιο πιεσμένη η κατάσταση λόγω των κακών αποτελεσμάτων που οφείλονται στη δυστοκία. Ψάχνει ένα ματς που θα ξεσπάσει και θα ξεμπουκώσει ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί σήμερα στη Λιβαδειά. Το αποτέλεσμα είναι το πρώτο ζητούμενο, η εικόνα έπεται. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιεί και αυτό προκαλεί νευρικότητα σε όλη τη λειτουργία της ομάδας», ανέφερε.

Όσο για τις επιλογές της ενδεκάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου; «Ήρθε η ώρα του Λόβρεν να παίξει βασικός. Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση και ο Κροάτης με την προσωπικότητά του μπορεί και πρέπει να βγει μπροστά για να βοηθήσει. Ίσως τον δούμε με παρτενέρ τον Κόλεϊ. Ο Μπάμπα είναι τιμωρημένος και ο Τάισον λογικά θα έρθει από τον πάγκο. Στα χαφ το δίδυμο Σβαμπ με Μπακαγιόκο είναι το επικρατέστερο, αριστερά λογικά θα δούμε τον Γκόμες, θα παίξει ο Σορετίρε, όπως και ο Μουργκ με τον Ζίβκοβιτς».

 

"Ίσως παρτενέρ του Κόλεϊ ο Λόβρεν, μέσα ο Μπακαγιόκο" - Τα πλάνα Ραζβάν. Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στη νίκη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά για να βάλει τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.