ΠΑΟΚ: Υπάρχει ρήξη στις σχέσεις Ιβάν Σαββίδη και Λουτσέσκου; Αναταραχή στις τάξεις του ΠΑΟΚ και προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Μετά την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχώρησε. Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι όλα κύλησαν διαφορετικά.

Ο κοινός παρονομαστής ήταν, βέβαια, ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Champions League. Η αποτυχία με τη Μάλμε έφερε προβληματισμό.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ την άφησε πίσω του, έβγαλε αντίδραση και στις αρχές Σεπτεμβρίου έγινε και η ιστορική συνάντηση του Λουτσέσκου με τον Ιβάν Σαββίδη. Μετά από πέντε χρόνια οι δυο τους τα είπαν από κοντά.

Ακολούθησε το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και μετά τη νίκη με τον Βόλο οι τρεις ήττες απέναντι σε Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα. Μετά τον αγώνα στην Τουρκία ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την περιβόητη δήλωση για το καλύτερο ρόστερ επί των ημερών του.

«Στα 12 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι η τωρινή είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε, η πιο ισορροπημένη. Στον ΠΑΟΚ η απαίτηση για νίκες είναι τεράστια, μα δική μου επιθυμία είναι πάντα να παίζουμε χωρίς τον παραμικρό φόβο μέσα μας». είπε μεταξύ άλλων το αφεντικό των« ασπρόμαυρων» σε ομιλία του προς τους παίκτες.

Αυτό δεν άρεσε στον Λουτσέσκου. Θεώρησε πως μπαίνει επιπλέον πίεση στην ομάδα του χωρίς να υπάρχει λόγος. Την ώρα που κατά τη δική του άποψη εκείνος προσπαθεί να χτίσει κάτι νέο.

Μετά τις τρεις σερί ήττες ακολούθησε το πρόστιμο και η έντονη κριτική προς τον Ρουμάνο τεχνικό. Ακόμη και εντός των τειχών ξεκίνησαν διάφορα πηγαδάκια.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κορυφαίο κόουτς στην ιστορία του κλαμπ βάσει όσων έχει καταφέρει. Κάπως έτσι φτάσαμε στο ξέσπασμά του μετά το διπλό στη Λιβαδειά.

Το ξέσπασμα και η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω στη Θεσσαλονίκη και να πάρω τις βαλίτσες μου για το Βουκουρέστι την επόμενη ημέρα. Αν όλοι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αυτή την διαδικασία που εξήγησα. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν την διαδικασία της δουλειάς που κάνουμε.

Είμαι σε ειρήνη με το τι έχω κάνει στον ΠΑΟΚ, έχω δείξει τι μπορώ να κάνω, αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος, εγώ είμαι εδώ μπορώ να φύγω πίσω στο Βουκουρέστι χωρίς κανένα πρόβλημα».

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Το θέμα είναι η αντίδραση από την πλευρά του κλαμπ. Η διακοπή βολεύει ώστε να γίνουν συζητήσεις και να πέσουν οι τόνοι. Αυτό θέλουν άπαντες.

Ο Λουτσέσκου έδωσε άδεια στους παίκτες του, αλλά ο ίδιος παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι συζητήσεις των επόμενων ημερών θα δείξουν πολλά. Η οικογένεια Σαββίδη, άλλωστε, έχει μία ξεχωριστή σχέση με τον Ρουμάνο μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Και παρά τις όποιες προστριβές, συνήθως στο τέλος οι τόνοι έπεφταν.

https://www.sportime.gr/podosfairo/paok-iparchi-rixi-stis-schesis-ivan-savvidi-ke-loutseskou/

 

ΠΑΟΚ: Υπάρχει ρήξη στις σχέσεις Ιβάν Σαββίδη και Λουτσέσκου; Αναταραχή στις τάξεις του ΠΑΟΚ και προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.