ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: «Η κλάψα είναι η δεύτερη φύση τους» Ο ΠΑΟΚ απαντά επιθετικά στη διαρροή της ΑΕΚ απέναντι στον Ράζβαν Λουτσέσκου


 Μετά τον Ράζβαν Λουτσέσκου και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήραν θέση για την ένταση που σημειώθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην OPAP Arena, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας να μπαίνει στο στόχαστρο των ανθρώπων και των οπαδών της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη για να συγχαρεί τους παίκτες του και όμως με προκλητικό τρόπο οι άνθρωποι της ΑΕΚ του ζήτησαν να φύγει, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Έρικ Λαμέλα πέταξε αντικείμενα σε βάρος του προπονητή του ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντούν με επιθετικό τρόπο στο κλίμα που προσπάθησε να δημιουργήσει η ΑΕΚ σε βάρος του Λουτσέσκου, αναφέροντας;

«Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση.

Συστηνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο «πρόκληση» από την αρχή της ιστορίας κι όχι από το βολικό τους επεισόδιο.

Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

ΥΓ. Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου γι αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους».

https://www.paok24.com/podosfairo/519837/i-klapsa-einai-i-deyteri-fysi-toys/


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: «Η κλάψα είναι η δεύτερη φύση τους» Ο ΠΑΟΚ απαντά επιθετικά στη διαρροή της ΑΕΚ απέναντι στον Ράζβαν Λουτσέσκου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.