ΠΑΟΚ: Ευρώπη με κάθε τρόπο.


 

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Δεν μπορεί και δεν θα χωνευτεί η γκέλα του ΠΑΟΚ στην Λαμία, η ισοπαλία σαν ήττα που έφεραν οι παίκτες και ο Λουτσέσκου, καθώς ο Δικέφαλος χάνει το δικαίωμα να εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές του δυνάμεις η υπόθεση τίτλος. Δεν του αρκεί να νικήσει μόνο την ΑΕΚ, πρέπει να ποντάρει σε ένα ακόμη στραβοπάτημα της «Ένωσης» για να βρεθεί στην κορυφή στην τελευταία στροφή.


Ωστόσο, το 4Χ4 θα πρέπει να είναι ο στόχος, πρώτα απ’ όλα γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να διασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Conference League, χωρίς να εξαρτάται αυτό από πόδια τρίτων, από το τι θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή συμμετοχή με κάθε τρόπο και από εκεί και πέρα, αν τους δοθεί η ευκαιρία να μην κλοτσήσουν ξανά και να πάρουν τον τίτλο.

Μπορεί να μοιάζουν άδειοι από δυνάμεις, αλλά πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό, να αλλάξουν την εικόνα τους στα ματς με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη και να δείξουν ότι σέβονται τον εαυτό τους και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αρχής γενομένης από την Κυριακή να πάρουν τους τρεις βαθμούς που συν τοις άλλοις θα αποτινάξουν και το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από την ομάδα.

https://www.metrosport.gr/33-1714123007-1zq6xnyds1-958884

ΠΑΟΚ: Ευρώπη με κάθε τρόπο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.