Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει ξανά ηχηρό στίγμα

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Στην πρίζα βρίσκονται άπαντες στην Τούμπα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ που, δίχως δεύτερη σκέψη, είναι η τελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου και φυσικά είναι πολύ σημαντικό ως βήμα προς την διασφάλιση του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν. 

Το τελευταίο διήμερο υπάρχουν συνεχή τετ-α-τετ μεταξύ παικτών και προπονητή, φυσικά δεν υπάρχει πάντα συμφωνία στις απόψεις, αλλά ο στόχος είναι κοινός: Ο ΠΑΟΚ να εμφανίσει ξανά τον καλό εαυτό του και να κάνει ένα κλείσιμο σεζόν που αρμόζει σε αυτό που έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής περιόδου, μιας ομάδας με ποιότητα και με πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Τόσο ο Λουτσέσκου όσο και όλοι οι άνθρωποι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ποντάρουν πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι που είναι και αυτό που μπορεί να συμπαρασύρει σε αφύπνιση και το αγωνιστικό. Γι΄ αυτό και χθες, με τον Λουτσέσκου μπροστάρη, αλλά με κοινή απόφαση εντός ομάδας οργανώθηκε ένα δείπνο που έγινε χθες το βράδυ μετά την προπόνηση. Ο προπονητής και οι παίκτες είχαν τον χρόνο να μιλήσουν, να συζητήσουν τι φταίει, τι μπορεί να αλλάξει για να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και να δείξει ξανά το καλό πρόσωπό του, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ψάχνουν αίτια και φάρμακο αντίδρασης

Ωστόσο, δεν αναζητείται μόνο στις συζητήσεις με τους παίκτες, το φάρμακο για την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Το θέμα απασχολεί και όλο το τιμ του Λουτσέσκου που καθημερινά προσπαθεί να αναλύσει την καθίζηση που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ρουμάνος τεχνικός περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου στην Λαμία το αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ («η ομάδα δεν είναι αποτελεσματική στις μονομαχίες», «έχει αργές αντιδράσεις», «οι αποφάσεις στην τελική ενέργεια δεν είναι οι σωστές» και οι συνεργάτες του ψάχνουν το γιατί, ειδικά όταν μιλάμε για ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται για τρίτη σεζόν.

Τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς ίδια, βέβαια, υπάρχει διαφοροποίηση στους παίκτες που συνιστο9ούν το ρόστερ, όμως, από την στιγμή που ο Απρίλιος για τρίτη χρονιά είναι ένας κακός μήνας για τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να μπαίνουν τα πάντα στο μικροσκόπιο. Το θέμα είναι αν θα βρεθεί η λύση και αυτό θα αρχίσει να απαντάται από αύριο.

https://www.metrosport.gr/o-paok-thelei-na-dosei-xana-ichiro-stigma-959382

 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει ξανά ηχηρό στίγμα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.