ΠΑΟΚ: Δεν χωράει λάθη στις μεταγραφές της νέας σεζόν. Κώστας Πετρωτός


 Η φετινή σεζόν βρίσκεται στην κορύφωσή της αγωνιστικά, ωστόσο, ήδη έχουν βγει σοβαρά συμπεράσματα για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας και κυρίως γι’ αυτά που πρέπει να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν. Καταρχάς, εσωτερικά ήδη έχει καταγραφεί η ανάγκη να αυξηθεί ο αριθμός των ποιοτικών παικτών στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά ποιοτικούς παίκτες όχι όμως σε αριθμό που να καλύπτει τις ανάγκες τριών διοργανώσεων.

Αυτός θα είναι ο βασικός στόχος στις προσθήκες που θα επιχειρηθούν να γίνουν, αφού καλυφθούν κάποια χτυπητά κενά όπως στην θέση του φορ και στην μεσαία γραμμή, εκεί που έχει διαπιστωθεί ότι λείπει τουλάχιστον ένας παίκτης με ταχύτητα και ένταση.

Στην Τούμπα γνωρίζουν πλέον ότι ο ανταγωνισμός είναι στο κόκκινο και αυτό φαίνεται και από την μάχη του τίτλου την οποία δίνουν τέσσερις ομάδες πλέον. Αυτό σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να βελτιώσει τους χρόνους στην υλοποίηση των αποφάσεων και να μην αφήνει να χάνεται πολύτιμος χρόνος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια βασικών στόχων.

Οι λίστες για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ ήδη έχουν αρχίσει να καταρτίζονται, ωστόσο, οι υποψήφιοι στόχοι δεν απασχολούν μόνο τον Δικέφαλο, αλλά και ανταγωνιστές, οπότε υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, το βασικό σύνθημα που έχει πέσει στις πρώτες συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν είναι «δεν χωράει λάθη στις μεταγραφές». Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθούν συντονισμένα και με ταχύτητα αν θέλουν η ομάδα να κάνει βήματα εξέλιξης και να εμφανιστεί θωρακισμένη για την απαιτητική νέα σεζόν.

https://www.metrosport.gr/paok-den-choraei-lathi-stis-metagrafes-tis-neas-sezon-959562

ΠΑΟΚ: Δεν χωράει λάθη στις μεταγραφές της νέας σεζόν. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.