Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Το INPAOK αξιολογεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βέροια στην Τούμπα και τη νίκη με 4-0.
Γλύκος: Δεν είχε μεγάλη πίεση στο διάστημα που αγωνίστηκε και δε χρειάστηκε να κάνει κάτι παραπάνω από τα βασικά.
Κίτσιου: Έπαιξε ως αριστερό μπακ, κάτι που τον δυσκόλεψε, αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, αν και δεν ανέβηκε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή.
 
Βαρέλα: Δεν είχε πάντα συγκέντρωση αλλά δεν έκανε κάτι που θα στοίχιζε στην ομάδα. Όσες φορές χρειάστηκε, ήταν θετικός στις επεμβάσεις του, ενώ επιχείρησε να συμμετέχει και στο δημιουργικό κομμάτι κάποιες φορές.
 
Μαλεζάς: Έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στη Σάλκε, όντας ο κορυφαίος αμυντικός της ομάδας, με σωστές τοποθετήσεις και απομακρύνσεις της μπάλας.
 
Μάτος: Δεν είναι στα πολύ καλά του το τελευταίο διάστημα. Σε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό, κανονικά θα έπρεπε να φανεί πολύ περισσότερο, δεδομένης της ποιότητας του. Περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.
 
Σάχοφ: Δεν είχε πάντα συγκέντρωση στο παιχνίδι του, κάνοντας κάποια εύκολα λάθη. Κράτησε τη θέση του και δε δοκίμασε να παίξει κάπου πιο ψηλά από το χώρο του κέντρου.
 
Κάτσε: Δεν ήταν αρνητικός αλλά δεν είχε και μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι. Δείχνει να μην έχει δέσει με την ομάδα μετά την επιστροφή του, αλλά αυτό μπορεί να λυθεί με το πέρασμα του χρόνου.
 
Ουάρντα: Πιο δραστήριος όταν έπαιξε στα πλάγια από ό,τι στον άξονα, άσχετα αν από εκεί έβγαλε την υπέροχη ασίστ στο 4ο γκολ του ΠΑΟΚ. Έδειξε ποιότητα, ταλέντο και διάθεση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
 
Ενρίκε: Απιστεύτη έκρηξη και ενέργεια με την μπάλα στα πόδια. Πέτυχε ακόμα ένα γκολ και αποτελούσε πηγή κινδύνων, όταν το παιχνίδι παιζόταν από την πλευρά του.
 
Τζάλμα: Είχε κάποια καλά διαστήματα, αλλά το μυαλό του «κολλούσε» στις κρίσιμες στιγμές. Θα μπορούσε να σκοράρει αλλά και να πασάρει καλύτερα…
 
Πρίγιοβιτς: Απέδειξε σε ένα ακόμα ματς πως είναι ένας κανονικός και ικανότατος φορ. Πέτυχε δυο γκολ, είχε ευκαιρίες και για περισσότερα. Πρέπει να δουλψει λίγο τις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του.
 
Πούγγουρας: Θετική η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας, παίζοντας με πάθος. Είχε σωστές επεμβάσεις και χειροκροτήθηκε.
 
Σιαμπάνης: Κατάφερε να δείξει κάποια από τα καλά του στοιχεία με αποκρούσεις και επεμβάσεις. Το ντεμπούτο του στέφθηκε με επιτυχία.
 
Πέλκας: Φάνηκε αρκετά το διάστημα που αγωνίστηκε, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, αλλά και πευυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ στο 72′.
http://inpaok.com/339490/η-απόδοση-των-παικτών-34/
Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 19, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.