Ο Ίβιτς έπιασε σωστά το πρόβλημα Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί για τις αξιόλογες μεταγραφές του Ιανουαρίου, τον αεράτο Πέλκα, το λάθος με Κάτσε και τα μηνύματα του Ιβιτς

Παρότι η Βέροια δεν αποτελεί και τον καλύτερο αντίπαλο για εξαγωγή συμπερασμάτων για τον ΠΑΟΚ, μέσα από το 4-0 που πέτυχε ο Δικέφαλος, καταλήγουμε και πάλι σε πράγματα που συζητούνται σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες:

-Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι αξιόλογες και έχουν καταφέρει να μπουν άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, είχε συμβεί με τον Λίνο και τον Σορλέν, γεγονός που μας οδηγεί στο να πούμε ότι «αν ο παίκτης είναι καλός και σε καλή ηλικία, δεν έχει σημασία πότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα».

-Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή δεν χαρίζει. Είναι ικανότατος στην  εκτέλεση, γιατί το μυαλό του σκέφτεται γρήγορα ,με ποιον τρόπο και που θα στείλει τη μπάλα για να πανηγυρίσει. Ξέρει καλά τη δουλειά του σκόρερ και, το έχουμε ξαναγράψει, ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση. Περιμένω, προσωπικά, τη στιγμή που θα επιλέξει να πάει στη Θύρα-4 για να πανηγυρίσει και εκτιμώ ότι αυτό θα συμβεί μετά από κάποιο μεγάλο γκολ, όταν θα νιώσει και ο ίδιος ότι πέτυχε κάτι ξεχωριστό.

-Ο Ουάρντα δοκιμάστηκε και θα δοκιμαστεί κι άλλο στις θέσεις πίσω από τον φορ. Δείχνει όμως να ισχύει αυτό που δήλωσε και ο ίδιος μετά το ματς: «Είμαι δεκάρι, απλά στον Παναιτωλικό με έβαζαν στα αριστερά».

-Ο Πέλκας είναι ο πιο ταλαντούχος και αεράτος Έλληνας παίκτης αυτού του ΠΑΟΚ. Με το γκολ που σημείωσε, μας κάνει, δικαίως, να περιμένουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

-Όσο για τον Κάτσε, αποδεικνύεται ότι ήταν λάθος που ήθελε (και ήθελαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ) να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο μέσω δανεισμού το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που δεν ήρθε μία μεγάλη μεταγραφή για εκείνον πριν το καλοκαίρι, έπρεπε να δείξει επίμονα ότι θέλει να προσφέρει στον Δικέφαλο γιατί είναι ένα πολύ χρήσιμο «εξάρι».

Για το τέλος, κρατώ ως πιο σημαντικό συμπέρασμα, ότι ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται να παίρνει τα σωστά μηνύματα μετά και από τις ήττες της ομάδας του. Το ότι εστίασε στην αδυναμία στις στημένες φάσεις μετά από μία άνετη νίκη επί της Βέροιας, πρέπει να κάνει τους ΠΑΟΚτσήδες αισιόδοξους ότι ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα του. 
http://www.metrosport.gr/article/ivits-epiase-sosta-to-provlima
Ο Ίβιτς έπιασε σωστά το πρόβλημα Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί για τις αξιόλογες μεταγραφές του Ιανουαρίου, τον αεράτο Πέλκα, το λάθος με Κάτσε και τα μηνύματα του Ιβιτς Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 21, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.