Το σχόλιο της ημέρας Η νίκη, οι πρωταγωνιστές της και ο άνθρωπος που κάλυψε το κενό του Θανάση Βέγγου

Οι νίκες θρέφουν τις ομάδες και μία τέτοια χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ σήμερα για να ανακτήσει κομμάτι της ψυχολογίας που έχασε την περασμένη Πέμπτη. Και χρειαζόταν τη νίκη χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα.

Με τα νέα πρόσωπα να κάνουν την διαφορά στα νούμερα, τα δύο γκολ του Πρίγιοβιτς, το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι του Ενρίκε, οι δύο ασίστ του Ουάρντα και το κερασάκι που ήταν το πολύ όμορφο γκολ του Δημήτρη Πέλκα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προσθέσει εύκολα τρεις βαθμούς στο σακούλι του. 

Δεν έπαιξε το σούπερ ποδόσφαιρο, έπαιξε όμως όσο χρειαζόταν για να μη ξοδέψει ενέργεια. 

Η ευκολία που σκοράρει ο Πρίγιοβιτς παρά τις ελάχιστες επαφές που είχε με την μπάλα, είναι ένα δείγμα πολύ θετικό στον πρώτο του μήνα στον ΠΑΟΚ. 

Η διάθεση να δείξει ο Πέδρο Ενρίκε είναι επίσης σημαντική παράμετρος, ενώ σήμερα μπήκε στο κάδρο και ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος κατέγραψε τις δύο ασίστ, ως δεκάρι ήταν πολύ κινητικός, έκανε και κάποια αβίαστα λάθη, όμως η ουσία είναι πως ξεκίνησε με το δεξί. Έχει δρόμο ακόμη μπροστά του και θα πρέπει να δείξει αυτή τη συμπεριφορά και σε πιο μεγάλα παιχνίδια. 

Και πάμε στα δικά μας παιδιά. Πρώτα απ όλα στον Αχιλλέα Πούγγουρα που πήρε συμμετοχή σήμερα έχοντας πολύ σοβαρή παρουσία όσο αγωνίστηκε. Είναι σημαντικός για το μέλλον του ΠΑΟΚ κυρίως γιατί στα 21 του δείχνει πολύ σοβαρός σε μία θέση που ξέρουμε καλά πως ο παίκτης ωριμάζει μετά τα 24 – 25 του χρόνια. 

Για τον Μάριο Σιαμπάνη ξέρουμε εδώ και χρόνια πως είναι το κορυφαίο ταλέντο στη θέση του τερματοφύλακα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σιτι προσέφερε στον ΠΑΟΚ 800 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει. Στο χέρι του είναι να κάνει μία απίστευτη καριέρα, σύμφωνα με αυτά που προβλέπουν τα στοιχεία του. 

Τέλος, δεν μπορούμε να μη καταγράψουμε την στιγμή του δακρυσμένου Πέλκα που σκοράρει με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Και να του μεταφέρουμε πως αυτή η στιγμή που τόσο έντονα εκφράστηκε, θα πρέπει να είναι η βάση μίας καριέρας με πολλές άλλες τέτοιες. Τα στοιχεία τα έχει, την ομάδα την αγαπάει από μωρό παιδί, ήρθε η ώρα να πάει ένα βήμα ψηλότερα. 

Πάμε στα παρελειπόμενα του ντέρμπι της Αθήνας, εκεί όπου ο κυρ Σάββας τα έχασε εντελώς και άρχισε να λέει ασυναρτησίες. Μάλιστα μίλησε για ΠΑΟΚτσήδες που σύμφωνα με τα όσα είπε ένας … Δήμαρχος, ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία. 

Το κενό του αείμνηστου Θανάση Βέγγου έχει καλυφθεί άψογα από τον Πειραιώτη κωμικό που συνεχίζει να προκαλεί γέλωτα σε κάθε του δημόσια εμφάνιση. 

Φανταστείτε τι θα συμβεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ για τους κακομαθημένους νταβατζήδες που διέλυσαν τα πάντα και έχουν το θράσος να αντιδρούν στο 50-50. 

Αν μη τι άλλο, οι συμπεριφορές τους είναι ένα δείγμα αδυναμίας από τα λίγα. Και θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά.
http://www.paok24.com/podosfairo/89333/to-sxolio-tis-imeras
Το σχόλιο της ημέρας Η νίκη, οι πρωταγωνιστές της και ο άνθρωπος που κάλυψε το κενό του Θανάση Βέγγου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 20, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.