Νέα προσπάθεια ΠΑΟΚ-Ιντερνασιονάλ! Ανοίγει το θέμα Μολέδο και με τους Βραζιλιάνους

Το σήριαλ συνεχίζεται με νέα «επεισόδια»
Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον Μολέδο συνεχίζεται! Από τη στιγμή που σήμερα οι εξελίξεις φάνηκε να αλλάζουν τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι χθες, η πλευρά του ΠΑΟΚ επιχειρεί τις τελευταίες ώρες να κάνει ένα νέο βήμα μπροστά. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πλευρά του ΠΑΟΚ αφού συνάντησε νέες δυσκολίες να πείσει τον ποδοσφαιριστή που επιμένει να φύγει για Βραζιλία, άλλαξε ρότα  και «μιλάει» απευθείας με την Ιντερνασιονάλ που έχει εξασφαλισμένα τα δικαιώματα του παίκτη από τον Ιούλιο και μετά. 

Η αγωνία λοιπόν συνεχίζεται, όπως και η μεγάλη διάθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κλείσει θετικά το θέμα και μάλιστα με οποιονδήποτε τρόπο. 

Θυμίζουμε ότι η όλη προσπάθεια ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες όταν ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την αγορά του παίκτη και τώρα, μετά από πολλές αλλαγές πορείας... (δανεισμούς κτλ) έχουμε φθάσει στις επαφές ΠΑΟΚ-Ιντερνασιονάλ, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να ψάχνει το ενδεχόμενο απόκτησής του και από τον Παναθηναϊκό για τώρα και από τους Βραζιλιάνους για το καλοκαίρι!
http://www.paok24.com/podosfairo/109846/nea-prospatheia-paok-internasional
Νέα προσπάθεια ΠΑΟΚ-Ιντερνασιονάλ! Ανοίγει το θέμα Μολέδο και με τους Βραζιλιάνους Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.