Τελική πρόταση ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό για Μολέντο και προθεσμία Ο Δικέφαλος έκανε την τελική του προσφορά στους «πράσινους» και έβαλε και deadline για την απάντησή τους.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του δανεισμού του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ που έχει εξελιχθεί σε μέγα σίριαλ.

Ο Δικέφαλος κατέθεσε την οριστική του πρόταση και έχει δώσει προθεσμία στη διοίκηση των «πρασίνων» για απάντηση το αργότερο μέχρι αύριο, ειδάλλως θα αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του για τον παίκτη για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός που όμως διέψευσε άμεσα μέσω ανάρτησης του υπευθύνου επικοινωνίας του, Κώστα Καραπαπά.

Οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν στο «τριφύλλι» 400.000 ευρώ, άλλες 60.000 για τις οφειλές του Παναθηναϊκού στον Βραζιλιάνο και τρεις παίκτες πληρωμένους ως το τέλος της περιόδου. 

Αυτοί είναι οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης ενώ ο Παναθηναϊκός ζήτησε και τον Γιάννη Μυστακίδη, ξέχωρα από την υπόθεση του Μολέντο.

Για τον Αλβανό μέσο συζητειται το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας (50-50 τα δικαιώματα του σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό), για τον 22χρονο δεξιό μπακ το βασικό σενάριο έκανε λόγο για ελεύθερη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Τις τελικές συζητήσεις θα κάνει ο μάνατζερ του παίκτη, Μπρούνο Τσιρίλο.

Οσον αφορά τον Γιάννη Μυστακίδη, περιμένει το αποτέλεσμα των συζητήσεων των δύο διοικήσεων και στη συνέχεια να ακούσει τις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. 
http://www.metrosport.gr/article/teliki-protasi-paok-se-panathinaiko-gia-molento-ke-prothesmia
Τελική πρόταση ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό για Μολέντο και προθεσμία Ο Δικέφαλος έκανε την τελική του προσφορά στους «πράσινους» και έβαλε και deadline για την απάντησή τους. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.