Αποφασίζει για τεχνικό διευθυντή...

Η μόνη ομάδα που στηρίζει τον ανεπαρκή και αποτυχημένο Αυγενάκη είναι  ο Ολυμπιακός, γιατί όλες οι άλλες ομάδες του έχουν βγάλει κόκκινη κάρτα.
} Αυτό το γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γι αυτό είναι πρώτος στη λίστα που στον ανασχηματισμό που έρχεται, θα πάρει τον μπούλο.

} Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γιανούλη είναι αρκετές, με τη Μονακό να βρίσκεται πιο κοντά από τις άλλες που θέλουν να τον αποκτήσουν.
} Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να εντοπίσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Γιανούλη, και είναι αίτημα και του Φερέιρα.
} Για μας, και αυτό το έχουμε τονίσει αρκετές φορές , ο παίκτης που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Γιανούλη είναι ο Ινσούα του Παναθηναϊκού.

} Σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης σε μια κρίσιμη τηλεδιάσκεψη , θα μιλήσει ,με τα στελέχη της ΠΑΕ για την εξεύρεση νέου τεχνικού διευθυντή.
} Υπάρχουν αρκετές προτάσεις , αλλά χρειάζεται προσοχή στην επιλογή, γιατί μέχρι τώρα πέρασαν αρκετοί  τεχνικοί διευθυντές από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφεραν να στεριώσουν.

} Το μπαλάκι το ρίχνει στην Κυβέρνηση ο Αυγενάκης για την νομοθετική ρύθμιση που προκαλεί τις εκλογές στην ΕΠΟ το Φθινόπωρο.
} Στην επιστολή του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν τόλμησε να απαντήσει ο Αυγενάκης, και επιστράτευσε τον  Γενικό Γραμματέα Μαυρωτά να το κάνει.
} Όσο και να προσπαθήσει ο Αυγενάκης δεν θα καταφέρει να παραμείνει στη θέση του, και στο πρώτο ανασχηματισμό που αναμένεται πολύ  σύντομα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον στείλει στο σπίτι του.
} Δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα φωνάζει και η ΕΠΟ και κατηγορεί τον Αυγενάκη , ο οποίος παίζει περίεργα παιγνίδια σκοπιμότητας.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει μετά τον ανασχηματισμό  να προχωρήσει σε εκλογές, και δεν θα ήθελε λόγω Αυγενάκη να έχει τον κόσμο του ΠΑΟΚ απέναντί του.

} Τα γύρισε ο Κούγιας, (μήπως είναι πρώτη φορά που το κάνει;), και τον Ουάρντα που ήθελε να τον ρίξει στη... πυρά, τώρα δηλώνει ότι τον έχει σαν παιδί του.
} Στο μεταξύ, η Τουρκική Σίβασπορ  έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουάρντα, και ο Αιγύπτιος παίκτης του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την  Ελλάδα.

} Ψηλά στη λίστα για να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γερμανός Ρέμπε, ενώ υπάρχουν και άλλες προστάσεις.

} Αρκετές φορές έχουμε ασκήσει κριτική στον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βασιλακόπουλο, γιατί οι διαιτητές έχουν πληγώσει σοβαρά την εικόνα του.
} Διαφωνούμε ακόμη, για τον τρόπο που επέλεξε ο Αυγενάκης να απαλλαγεί η ΕΟΚ από τον Βασιλακόπουλο, γιατί τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις γίνονται μόνο στα κομμουνιστικά καθεστώτα.
} Εκείνο που μας προβληματίζει ακόμη περισσότερο είναι, ότι τον Βασιλακόπουλο κατά πάσα πιθανότητα θα τον αντικαταστήσει ο εκλεκτός του Ολυμπιακού Φασούλας.
} Αφού ο Φασούλας τα έκανε μαντάρα ως Δήμαρχος, αφού απέτυχε στη πολιτική του προσπάθεια γενικά, τώρα θέλει να αναλάβει την Ομοσπονδία του μπάσκετ.

} Η παρουσία του στην Προεδρία της ΕΟΚ, θα δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα, γιατί υπάρχουν ομάδες που κρατούν αποστάσεις , και πρώτος και καλύτερος είναι ο ΠΑΟΚ.
} Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν να ξεχάσει ο ΠΑΟΚ την απαράδεκτη συμπεριφορά του, που ενώ εισέπραξε ένα κάρο λεφτά, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει ούτε ένα μικρό μέρος από αυτά;

} Αφήστε που έβγαλε σε…πλειστηριασμό το γήπεδο της Τούμπας…

} Αν ο Φασούλας καταφέρει να κατακτήσει την Προεδρία στην ΕΟΚ, θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στο μπάσκετ από αυτά που θα λύσει.
} Ο Φασούλας θα παίξει το ρόλο στην ΕΟΚ που έπαιζε ο Γκιρτζίκης στην ΕΠΟ, γι αυτό οι ομάδες κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.
} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι φρόντισε να πλησιάσει ο ίδιος τον Πρόεδρο της ΑΕΚ,. Ενώ ανάθεσε στο Ρετζιά να ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΟΚ.

} Η Κύπρος που βρίσκεται πολλά χρόνια μπροστά  από την Ελλάδα, αποφάσισε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα.

} Σχετικά με το Βόλεϊ, ο Αντώνης Τσαλόπουλος εμφανίζεται αποφασισμένος να δημιουργήσει μια καλή ομάδα που να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.
} Ήδη κινείται στον εντοπισμό καταξιωμένων παικτών, γιατί εκτός από τον Ολυμπιακό ισχυρή ομάδα έχει δημιουργήσει και ο Παναθηναϊκός.
} Ο Θανάσης Κατσαρής συνεχίζει να παρέχει την απαραίτητη εγγύηση, σε καμιά περίπτωση όμως ο Πρόεδρος του Α.Σ. δεν θέλει να ξεφύγει από τον οικονομικό σχεδιασμό.

} Φίλος της στήλης έστειλε μήνυμα στο οποίο γράφει, ότι εκθειάζουμε τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αλλά αγνοούμε τον Μιλτιάδη Κανώτα που είχε μια καλή παρουσία στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
} Την παρουσία του Μιλτιάδη Κανώτα φίλε μου ο καθένας την κρίνει με τη δική του λογική, σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=18712
Αποφασίζει για τεχνικό διευθυντή... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.