Ο Κάρολος και η Τζένοα

Ένας από τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ έχει στη βιτρίνα είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι και το όνομα του εμφανίζεται σε πολλά ευρωπαϊκά μπλογκάκια. Οι ξένοι σκάουτερ τον έχουν τσεκάρει πολλάκις και το όνομα του Πολωνού φορ έχει μεγαλώσει πολύ στην Ευρώπη, όπως και οι μετοχές του έχουν εκτοξευθεί θεαματικά μετά τη φετινή χρονιά.

Τα θετικά γύρω από το όνομα του είναι πολλά. Νέος, μόλις 23 ετών και έτοιμος να λάβει κλήση για την εθνική του ομάδα. Επιθετικός περιοχής και σκοράρει όταν η μπάλα καίει. Συνολικά στον ΠΑΟΚ μετράει 19 γκολ και 3 ασίστ σε ενάμιση χρόνο παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη και μερικά από αυτά τα γκολ θεωρούνται κρίσιμα. Όπως δύο γκολ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (2-2 το σκορ) ή το νικητήριο πέρυσι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Για τον πρίγκιπα... Κάρολο του ΠΑΟΚ σοβαρό ενδιαφέρον υπάρχει κυρίως από την Ιταλική Τζένοα, αλλά και από άλλες ομάδες της Serie A. Η ομάδα της Γένοβας πάντως είχε σκοπό να αποκτήσει τον Πολωνό, όταν εκείνος αγωνιζόταν ακόμα στην Γιαγκελόνια, αλλά οι αστραπιαίες κινήσεις του ΠΑΟΚ και η εγγύηση ρευστότητας του δικεφάλου, λόγω Ιβάν Σαββίδη, έφεραν τον Κάρολο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Σφιντέρσκι. Αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά και να απεμπλακεί από το πρόβλημα του Financial Fair Play. Και για να ικανοποιηθούν οι ασπρόμαυροι πρέπει η όποια πρόταση να ισούται με τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή ή έστω να την αγγίζει. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Πολωνό και σίγουρα θα είναι ένα καυτό καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ. Είτε παραμείνει είτε μοσχοπουληθεί, ο δικέφαλος του βορρά και ο ποδοσφαιριστής θα είναι σίγουρα κερδισμένοι.
https://monopaok24.blogspot.com/2020/05/blog-post_30.html?m=1
Ο Κάρολος και η Τζένοα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.