Περίπτωση Εντουάρντο αν και εφόσον

Μπορεί οι προπονήσεις να έχουν ξεκινήσει και να έχουμε μπει στη δεύτερη εβδομάδα που οι παίκτες επανήλθαν κάπως στην κανονικότητα, αυτό δε σημαίνει όμως πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός κάθε ομάδας έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Στον ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως ο Αμπέλ Φερέιρα έχει αναλάβει το ρόλο του επικεφαλή στην επιλογή προσώπων και οι μεταγραφικές του αναζητήσεις είναι λίγο πολύ γνωστές πλέον στους κύκλους των μάνατζερ.

Δεν είναι μυστικό λοιπόν πως ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναζητεί ένα ποδοσφαιριστή που θα έχει την ίδια ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είτε δηλαδή ως φορ είτε στα πλάγια της επίθεσης. Ένα παίκτη είτε σαν τον Γουίλσον Εντουάρντο, που ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, αλλά είτε ακόμα και τον ίδιο τον Εντούρντο. Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει τον αρχηγό της Μπράγκα από την κοινή τους συνύπαρξη στην Πορτογαλία και είναι από τις περιπτώσεις που απασχολούν.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για την επανέναρξη, αλλά όσο περνάει ο καιρός και ο ίδιος ο Εντουάρντο θα μαζεύει προτάσεις για τη νέα χρονιά. Κι αν ο ΠΑΟΚ θέλει όντως να κάνει δικό του τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να κινηθεί αστραπιαία και να μη μπει σε κατάσταση πλειστηριασμού. Κι ο ίδιος ο παίκτης έχει ολοκληρώσει ήδη τη μισή του καριέρα και πλέον θα αναζητά τα τελευταία του μεγάλα συμβόλαια.

Ο ΠΑΟΚ αν το θέλει, πρέπει να τελειώσει την συγκεκριμένη υπόθεση γρήγορα. Όπως έγινε άλλωστε και το 2017 με τις περιπτώσεις των Λέο Μάτος, Ευγέν Σάκχοφ και Τζάλμα Κάμπος. Παίκτες έμπειροι, έκλεισαν γρήγορα συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ και έφεραν τίτλους στη Θεσσαλονίκη.
https://monopaok24.blogspot.com/2020/05/blog-post_14.html?m=1&fbclid=IwAR0Nfu7fqPClyMQ9kIxP9FRQPDUA-Jm22PDBXc04BKxAIllYoUmBfCrnyY8
Περίπτωση Εντουάρντο αν και εφόσον Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.