«Απέρριψε τον ΠΑΟΚ ο Λαρίν»

Πριν από μερικές μέρες από την Τουρκία ήρθαν πληροφορίες ότι η Μπεσίκτας είναι διατεθειμένη να προσφέρει τους Λαρίν και Μιρέν ως ανταλλάγματα για την απόκτηση του Γιαννούλη.
Το όνομα του 25χρονου Καναδού επιθετικού, Κάιλ Λαρίν, μάλιστα, παραμένει στην επικαιρότητα και κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρχε δημοσίευμα στην Τουρκία πως απέρριψε τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα στην τουρκική ιστοσελίδα takvim.com.tr «έφτιαξαν» σενάριο ότι απέρριψε την προοπτική του ΠΑΟΚ, γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, αφού γνωρίζει πως για αυτόν ενδιαφέρεται η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, που την επόμενη σεζόν ίσως να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Βέβαια, από την πλευρά του Δικεφάλου δεν προκύπτει ότι κατατέθηκε επίσημη πρόταση, αλλά τα σενάρια θα συνεχίσουν όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι. Ο Καναδός βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά για να προχωρήσει η περίπτωση του θα πρέπει να πωληθεί ένας εκ των Κάρολ Σφιντέρσκι ή Τσούμπα Άκπομ.
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/aperripse-ton-paok-o-larin/?fbclid=IwAR3On6qRlWIB4cEHlXh4tLoSpJavEPDPo6dUc98T9u8XyLdqjH9yEfQo6m0
«Απέρριψε τον ΠΑΟΚ ο Λαρίν» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.