Ο κύκλος των “χαμένων” τεχνικών διευθυντών – Από τον Γεωργιάδη στον Μπράνκο! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο σε αυτό το νευραλγικό πόστο και με μια πρόχειρη καταμέτρηση, ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι ο 7ος τεχνικός διευθυντής στην επταετία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης όταν έφτασε στον ΠΑΟΚ και ανέλαβε τα διοικητικά ηνία, βρήκε τον Γιώργο Γεωργιάδη στην συγκεκριμένη θέση και λίγους μήνες αργότερα ανέλαβε ο Γκερμάν Τσιστιακόφ. Ο Τσιστιακόφ έμεινε μέχρι και τον Μάιο του 2014 όταν έχασε ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στην συνέχεια ανέλαβε ο Ζήσης Βρύζας έκανε το σχεδιασμό το καλοκαίρι του 2014 με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, όμως παραιτήθηκε τον Φλεβάρη του 2015 μετά από μια βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

Εκεί άλλαξε ρότα ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης, φέρνοντας τον Φρανκ Άρνεσεν τον Μάιου του 2015. Ο Δανός πολύ γνωστός στην ποδοσφαιρική Ευρώπη με δουλειά σε Αμβούργο, Αϊντχόβεν και Τσέλσι. Στα θετικά του Δανού η ρήτρα στο συμβόλαιο του Λούκας, Ροντρίγκες και Τσίμιροτ, ενώ στα αρνητικά η πρόσληψη του Ίγκορ Τούντορ, αλλά και επιλογές παικτών όπως οι Λέοβατς, Ζάιρο, Αντόνις και Σάμπο. Ο Άρνεσεν παραιτήθηκε μετά από μια εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή.

Ο 5ος κατά σειρά τεχνικός διευθυντής στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη ήταν ο Λούμπος Μίχελ, με τον Σλοβάκο να κατακτά τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της θητείας του ο Δικέφαλος πούλησε με 10.000.000 ευρώ τον Πρίγιοβιτς, αλλά υπήρχαν και… αποτυχίες όπως αυτές των Μπρκιτς, Μουλέν, Λεβέκ, Τιάμ, σε ότι αφορά τις επιλογές παικτών. Ο Μίχελ συνεργάστηκε τόσο με τον Βλάνταν Ίβιτς, όσο και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η 6η επιλογή ήταν ο Μάριο Μπράνκο και επειδή δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Ο Πορτογάλος ήρθε με περγαμηνές, αλλά δεν κατάφερε να κάνει πωλήσεις, ενώ σε ότι αφορά τις μεταγραφές πέραν του Σέρτζιο Ολιβέιρα που ήρθε για ένα εξάμηνο, δεν έδωσε κάτι ξεχωριστό, ενώ στο βιογραφικό του είχε να επιδείξει τόσο κάποιες «έξυπνες» κινήσεις, αλλά και σημαντικές πωλήσεις.

Πηγή: Live Sport
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/o-kuklos-ton-chamenon-technikon-dieuthunton-apo-ton-georgiadi-ston-mpranko/?fbclid=IwAR1IIz3j0Sf9yzTnMdROiMsv--w8ckVURAGmS5PyxTA-FzHTw18Any-a3-A
Ο κύκλος των “χαμένων” τεχνικών διευθυντών – Από τον Γεωργιάδη στον Μπράνκο! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.