Ξεκάθαρος Βαρούχας για τελευταία φάση στο Καραϊσκάκη - Έπρεπε να μετρήσει το 1-1 του Χασάν; (Vid)

Μεγάλη συζήτηση για τη διαιτησία σηκώθηκε και πάλι μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος νίκησε 1-0 με το γκολ του Μιχάι στο 90’.
Φυσικά, ο ντόρος γίνεται για τη φάση του 95’, όπου ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού για οφσάιντ και με χρήση VAR.
Στο 95’ λοιπόν ο Μπρούνο μπήκε ωραία στην περιοχή από δεξιά, πέρασε τον Ροντρίγκο και γύρισε προς τα μέσα. Ο Σισέ νίκησε τον Πασχαλάκη, έκανε το σουτ, ο Χασάν πεσμένος στο έδαφος μαζί με τον Μιχαηλίδη σκόραρε, όμως ο Αιγύπτιος χρεώθηκε με οφσάιντ.
Για τη φάση αυτή λοιπόν ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» τόνισε πως δεν υπάρχει φάουλ στις διεκδικήσεις, ενώ συμπλήρωσε πως η μπάλα πάει στον Χασάν από παίκτη του ΠΑΟΚ που είναι στο έδαφος, άρα σωστά ακυρώθηκε. Μάλιστα, σημείωσε πως υπάρχει κ ένας παίκτης του ΠΑΟΚ εκτός φάσης που το καλύπτει, αλλά επειδή δεν υπήρχε άλλος, σωστά ακυρώθηκε!
https://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/593633/ksekatharos-baroyxas-gia-thn-teleytaia-fash-sto-kara-skakh-eprepe-na-metrhsei-to-1-1-toy-xasan-vid
Ξεκάθαρος Βαρούχας για τελευταία φάση στο Καραϊσκάκη - Έπρεπε να μετρήσει το 1-1 του Χασάν; (Vid) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.