Μην τρελαίνεστε. Το μόνο που έχασε ο γαύρος ήταν το αήττητο…

Ένας άλλος ΠΑΟΚ, μια διαφορετική ομάδα, πήρε δίκαια τη νίκη από τον Ολυμπιακό, που το μόνο που έχασε ήταν το αήττητο.
} Η νίκη είναι πολύ μεγάλη, είναι ιδιαίτερα σημαντική, και θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών για το παιγνίδι με την ΑΕΚ.
} Πάντως ο Φερέιρα, ανεξάρτητα από τη πολύ μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, ο ίδιος δεν απέφυγε πάλι τα λάθη στον τομέα των επιλογών.

} Θα είναι μεγάλη ξευτίλα και τρανό ρεζιλίκι για τον ΠΑΟΚ, να κερδίσει τους βαθμούς που το σύστημα του Μαρινάκη προσπάθησε να τον κλέψει, και στο τέλος να χάσει τη δεύτερη θέση, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε για τον πάγκο της ομάδας, έναν ακριβοπληρωμένο ανίκανο όμως προπονητή, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Δικεφάλου του Βορρά.

} Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει έστω και ένας που να μην θεωρεί υπεύθυνο για τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας τον Πορτογάλο τεχνικό.
} Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, ο Φερέιρα δεν κατάφερε να αξιολογήσει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική να χρησιμοποιεί διαφορετική ενδεκάδα, αλλά και ομάδα γενικότερα.
} Μοναχικός παίκτης που συμμετέχει σταθερά σε όλες τις ενδεκάδες, αν δεν είναι τραυματίας η τιμωρημένος, είναι ο ανεπαρκής Ελ Καντουρί.

} Ένας προπονητής όμως, που δυσκολεύεται να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει ανάλογα τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, είναι καταδικασμένος να αποτύχει, και αυτό συμβαίνει με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ.
} Τι άλλο όμως θα πρέπει  να κάνει ο Φερέιρα, ώστε να του δείξει ο Ιβάν Σαββίδης την κόκκινη κάρτα, που ο ίδιος βιάστηκε να τον κάνει πολυετές συμβόλαιο;
} Θυμίζουμε στον Γιώργο Σαββίδη αλλά και σε ορισμένους ακόμη άσχετους με το ποδόσφαιρο που αποτελούν την αυλή του, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έδειξε την πόρτα της εξόδου σε κάποιο Ιταλό προπονητή αν δεν κάνουμε λάθος, από τη δεύτερη κιόλας προπόνηση.
} Τώρα, την υπόθεση του ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να την δικάσουν οι ίδιοι δικαστές δήλωσε δικαιολογημένα ο Κυριάκος Κυριάκος, γιατί αυτοί έχουν στιγματιστεί, και το στίγμα αυτό θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή.
} Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι το παιγνίδι ήταν στημένο, και όχι μόνο συμμετείχε  σ΄ αυτό ο Αυγενάκης αλλά και το κατηύθυνε;

} Μπορεί η Μαρούπα, οι κουμπάροι και ο Αυγενάκης να μην κατάφεραν να στερήσουν τον ΠΑΟΚ τους 7 βαθμούς, μετά από παρέμβαση του CAS.
} Κατάφεραν όμως να δημιουργήσουν εκνευρισμό στην ομάδα, να εξοργίσουν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους έντιμους πολίτες της Χώρας.
} Αυτός είναι ακόμη ένας σοβαρός λόγος να διώξει από την Κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ανεπαρκή και επικίνδυνο Αυγενάκη.
} Με πολύ μεγάλη ευκολία και με τη λανθασμένη καθοδήγηση του Πορτογάλου Τεχνικού, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει όλους τους στόχους του.
} Αυτό που μένει τώρα είναι, η δημιουργία μιας νέας και ισχυρής ομάδας, που να μπορεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
} Το βασικό ερώτημα είναι, ποιος θα επιλέξει τους παίκτες που θα επανδρώσουν τη νέα μάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και ποιος θα την οργανώσει.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, από τους σημερινούς παίκτες, δύσκολα θα μπορέσει ένας προπονητής ικανότερος του φερέιρα, να δημιουργήσει ένα βασικό κορμό στην ομάδα.
} Στην άμυνα η κατάσταση είναι μέχρι ενός σημείου ικανοποιητική θα μπορούσαμε να πούμε, αν και είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κάποιες αδυναμίες.
} Στην επίθεση υπάρχει μια μέτρια κατάσταση με μέτριους παίκτες, που μπορεί να ήταν καλοί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, όχι όμως και στο ΠΑΟΚ που έχει μεγάλες απαιτήσεις.

} Το σοβαρότερο πρόβλημα εμείς το εντοπίζουμε στη μεσαία γραμμή, γιατί κανένας από τους σημερινούς παίκτες που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ΠΑΟΚ.
} Ούτε ο Εσίτι, ούτε ο Μαουρίσιο και φυσικά περισσότερο από όλους ο Ελ Καντουρί, δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, και αυτό το έχουν αποδείξει στην πράξη.

} Είναι σίγουρο, ότι ένας άλλος προπονητής θα είχε στείλει στον αγύριστο τον κολλητό του Φερέιρα Ελ Καντουρί, γιατί με τις εμφανίσεις του εξοργίζει τον κόσμο.

} Κάποιοι ΠΑΟΚάρχες που μονοπωλούν την αγάπη τους για το ΠΑΟΚ, αφού έριξαν το ανάθεμα σε προπονητή και παίκτες για τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας, φρόντισαν να επιτεθούν και στον Μάκη Γκαγκάτση, χωρίς όμως να μπορούν τη θέση τους αυτή, να την στηρίξουν με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία.
} Ο ΠΑΟΚ δεν εκπροσωπείται στα διάφορα όργανα από έμπειρους παράγοντες διέγνωσε ένας από τους γνωστούς μυαλοπώλες που περισσεύουν στο Δικέφαλο του Βορρά.
} Δεν γνωρίζει άραγε αυτός ο ... ευαίσθητος τύπος, ότι ο Μακης Γκαγκάτσης βρίσκεται στο ΠΑΟΚ και τον εκπροσωπεί τουλάχιστον με επιτυχία, τουλάχιστον μια δεκαετία;

} Τόσο την εμπειρία όσο και την ικανότητα του Μάκη Γκαγκάτση να εκπροσωπεί με επιτυχία τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
} Βλέπετε, υπάρχουν κάποιοι που δεν τολμούν να ασκήσουν κριτική στον Ιβάν Σαββίδη, και προσπαθούν να βγάλουν τα αποθεμένα τους, σε χρήσιμους ανθρώπους όπως είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Μην τρελαίνεστε. Το μόνο που έχασε ο γαύρος ήταν το αήττητο… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.