Ευτυχώς που θα λείπει ο Ελ Καγκουρί...

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του, και εκτός των  άλλων του στέρησε και το αήττητο.
} Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσέφεραν το κάτι παραπάνω, αυτοί όμως που ξεχώρισαν, ήταν ο Μαουρίσιο με τον Μπίσεσβαρ.
} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι ακόμη και ο κολλητός του Φερέιρα, ο ΕλΚαντουρί προσπάθησε, χωρίς όμως τίποτα το ιδιαίτερο .

} Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει παραπάνω από ένα μήνα, στάθηκε όρθιος και με πολλές αξιώσεις μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον πρωταθλητή και αήττητο Ολυμπιακό, φωνάζοντας ΠΑΡΩΝ!
} Ο Τζόλης περιόρισε τη δράση του Τσιμίκα από την πλευρά εκείνη, που σε άλλα παιγνίδια ο αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε πάρτι.
} Εξαιρετική σε ένα ακόμη παιγνίδι ήταν και η εμφάνιση του νεαρού Μιχαηλίδη, και θα πρέπει οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ, αυτούς τους δύο παίκτες να τους στηρίξουν.
} Δεν πρέπει δηλαδή να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση κάποιων μέτριων παικτών όπως γίνονταν μέχρι τώρα, γιατί η ζημιά που θα προκαλέσουν θα είναι διπλή.

} Αφενός θα ξοδέψει ο ΠΑΟΚ ένα κάρο λεφτά να τους αποκτήσει, και αφετέρου θα αγνοηθούν οι δύο νεαροί Τζόλης και Μιζαηλίδης, για να παίξουν οι ακριβοπληρωμένοι όπως συνήθως γίνεται.
} Άμεση ανάγκη είναι να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση δύο τουλάχιστον παικτών που θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, γιατί όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, στη θέση αυτή χωλαίνει η ομάδα.
} Οι σημερινοί παίκτες του ΠΑΟΚ  που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, μόνο ο Πέλκας και λίγο ο Μπίσεσβαρ μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.
} Οι υπόλοιποι, Εσίτι, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί, ειδικότερα ο τρίτος , θα πρέπει να παραδώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο γρηγορότερα γίνεται, γιατί επανειλημμένα έχει αποδείξει, ότι δεν έχει τα προσόντα για να την σηκώσει.

} Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τον διαιτητή Μανούχο, γιατί ενώ θα έπρεπε να είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπουχαλάκη δεν το έκανε.
} Ο γνωστός γραφικός τύπος με πτυχίο, ο ντελάλης  του  Μαρινάκη Κούγιας διέγνωσε, ότι  για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗΣ, δεν θα αλλάξει η απόφαση στην Εφέσεων.
} Παίζοντας ξεκάθαρα πλέον το παιγνίδι του Ολυμπιακού ο Κούγιας προκαλεί με όσες ανοησίες εκστομίζει την κοινή γνώμη, και ειδικότερα τον Λαό του ΠΑΟΚ.
} Θυμίζουμε, πως ο Κούγιας είχε δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δικαιωθεί στο CAS, και αφού η υπόθεση γύρισε στην Εφέσεων, τώρα προσπαθεί να κάνει τον συνήγορο του Ολυμπιακού.

} Μετά την απόφαση του CAS, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Παναγιώτης Φιλόπουλος, έδειξε την απαραίτητη ευαισθησία, και υπέβαλε την παραίτησή του.
} Με έγγραφο που έστειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων στην ΕΠΟ, την γνωστοποιεί ότι παραιτείται για προσωπικούς  και οικογενειακούς λόγους.
} Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων δεν υπέβαλαν ακόμη τις παραιτήσεις τους,. Δείχνοντας  ποιος είναι ο ρόλος τους, αλλά και πόσο χοντρόπετσοι είναι.

} Μετά τις καταγγελίες του ΠΑΟΚ, προχωρά η Εισαγγελική έρευνα για τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που ακόμη παραμένουν στη θέση τους.

} Το γεγονός, ότι ο Φερέιρα στο αυριανό παιγνίδι με την ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ελ Καντουρί, εμάς τουλάχιστον μας κάνει να αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.
} Και αυτό το στηρίζουμε στο γεγονός, ότι στο αυριανό παιγνίδι ειδικότερα, σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα θα παίξουν, οι παίκτες της μεσαίας γραμμής.
} Αν ο Πέλκας ήταν υγιής και μπορούσε να αγωνιστεί, αυτό θα ήταν ένα ευχάριστο γεγονός για τον ΠΑΟΚ, γιατί ένας τραχαλατζής παίκτης ειδικότερα στο  συγκεκριμένο παιγνίδι, θεωρείται απαραίτητος.

} Η δύναμη της ΑΕΚ βρίσκεται στη μεσαία γραμμή και μπροστά, αλλά και στο πάθος των παικτών της για το αποτέλεσμα.
} Οι νεαροί και γρήγοροι παίκτες  του ΠΑΟΚ, μπορούν κατά τη δική μας άποψη να σκοράρουν , γιατί η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, αφήνει τέτοια περιθώρια.

} Τι συμβαίνει με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να ακούμε διάφορα σενάρια με νέους επενδυτές αλλά και μες τους  παλιούς παράγοντες, που θυμώνουν... εύκολα, και ξεθυμώνουν ακόμη ευκολότερα;
} Δεν μπορούν όλοι αυτοί να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να παίζουν επικοινωνιακά παιγνίδια σε βάρος του μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στο παλατάκι εμφανίστηκε πάλι ο Ζουρνατζίδης, και είναι να απορεί κανείς, πως με τέτοια... προσφορά ο Τέλης δεν κατάφερε να βρει μια ισχυρή ομάδα να προσφέρει τις... γνώσεις του, και τριγυρίζει συνεχώς γύρω από τον ΠΑΟΚ.
} Ορισμένοι άρχισαν να ενοχλούν πλέον με την παρουσία τους, και στη κατηγορία αυτή ανήκει και ο πρώην μάνατζερ ή κάτι τέτοιο Τέλης Ζουρνατζίδης.

} Δεν γνωρίζουμε ο Μέξας αν  έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να σηκώσει το βάρος του ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε όμως ότι στο πάγκο της ομάδας θα καθίσει με περιπετειώδη τρόπο, και αυτό δεν είναι καλό για τον ίδιο.
Ευτυχώς που θα λείπει ο Ελ Καγκουρί... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.