Ντέρμπι με φόντο τα αστέρια

Έπειτα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, το ενδιαφέρον για την 2η θέση αναζωπυρώθηκε. Αρχικά, με την επιστροφή των 7 βαθμών από το CAS και έπειτα από την νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού, κρατώντας έτσι την διαφορά των τριών πόντων από την ΑΕΚ. Αρθρογραφεί με αφορμή το αυριανό ντέρμπι που θα καθορίσει πολλά ο Παναγιώτης-Φραγκίσκος Μαυρόπουλος.

Έχουν έρθει έτσι τα πράγματα με τις τελευταίες εξελίξεις, που η απογοήτευση, που μας διακατείχε μετά από ακόμα μια κακή εμφάνιση της ομάδας με τον Παναθηναϊκό είναι παρελθόν, αφού η νίκη την Κυριακή που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση έχει φέρει αισιοδοξία στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Αύριο  καλείται να κάνει αυτό που ξέρει, αλλά φέτος δεν του έχει βγει σχεδόν καθόλου στα μεγάλα ματς. Ποιο είναι αυτό;;Φυσικά και να βγάλει τον καλό του εαυτό, αυτόν που παρουσίασε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μόνο έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει την νίκη που ισοδυναμεί με την εξασφάλιση της 2ης θέσης, και την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα με τον Άρη να παίξει για το γόητρο.

Ο ΠΑΟΚ αύριο βολεύεται και με την ισοπαλία. Αρκεί βέβαια την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει πάση θυσία τον συμπολίτη χωρίς να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση ήττας αύριο, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μπελάδες. Πρέπει να κερδίσει στην επόμενη αγωνιστική και η ΑΕΚ να μην κερδίσει τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, αν χάσει αύριο και φέρει ισοπαλία τη Κυριακή με τον Άρη θα πρέπει να βασιστεί πάλι στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πρέπει να κερδίσει,αφού σε αυτή την περίπτωση δεν αρκεί η ισοπαλία αφού η ΑΕΚ υπερτερεί στην ισοβαθμία, ώστε να μείνει πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Η 2η θέση είναι ακόμα ανοιχτή. Ο ΠΑΟΚ αύριο, οφείλει να μπει στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ για την νίκη ώστε να την εξασφαλίσει άμεσα, χωρίς να βασιστεί στα αποτελέσματα των υπολοίπων.
Ντέρμπι με φόντο τα αστέρια Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.