Ο άφαντος Ροντρίγκο έγινε MVP

Ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν το καλύτερο δεξιό μπακ της Πορτογαλίας και τα ΜΜΕ έγραφαν πως τον παίκτη τον κλέψαμε τελευταία στιγμή από την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν είδαμε ποτέ, καθώς ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ροντρίγκο Σοάρες, δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες, ήταν πάντοτε στη σκιά του Μάτος και η έλλειψη παιχνιδιών και ρυθμού, έκαναν τους πάντες να σχηματίσουν αρνητική άποψη για τον συγκεκριμένο αθλητή.

Η επίπονη διαδικασία των πλέι οφ, οι τιμωρίες ποδοσφαιριστών, αλλά και οι πολλοί τραυματισμοί ανάγκασαν ουσιαστικά τον Αμπέλ Φερέιρα να χρησιμοποιήσει περισσότερο ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σ' ολόκληρη τη χρονιά. Κι ένας από αυτούς ήταν και ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Από τη στιγμή που πήρε συνεχόμενα παιχνίδια και βρήκε ρυθμό, φάνηκε η αξία του. Φάνηκε ότι μπορεί κάλλιστα να σταθεί στον ΠΑΟΚ και να τιμήσει κανονικά το συμβόλαιο που υπέγραψε. Ένας ευέλικτος μπακ, γρήγορος, με τρεξίματα, αντοχή, σε καλή ηλικία και με πολλές επιθετικές αρετές, είναι απορίας άξιο γιατί δε χρησιμοποιήθηκε και παρέμεινε στη σκιά του γερόλυκου Λέο Μάτος;

Όλα αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά του Ροντρίγκο φάνηκαν στα πλέι οφ και μετουσίωσε τις πολύ καλές του εμφανίσεις και με την ασίστ στον Μιχάι στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και το μεγαλειώδες διπλό στον Πειραιά.
https://monopaok24.blogspot.com/2020/07/mvp_14.html?m=1&fbclid=IwAR3wNQfVlCHAvQuH5lDCNKJrb9hb74dw6qziBYuGYsnO3broPthgJBEyEyw
Ο άφαντος Ροντρίγκο έγινε MVP Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.