ΠΑΟΚ: «Νικητής στο γήπεδο, στέρησε το αήττητο στον Ολυμπιακό»

Παρουσιάζοντας το ματς ριπόρτ της αναμέτρησης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για «νικητή στο γήπεδο», ενώ στέκεται και στο... σπάσιμο του αήττητου του Ολυμπιακού με χαρακτηριστική αναφορά.
«Τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στα σκοινιά δεν πρέπει να τον φοβάται κανείς φίλος του και να τον τρέμουν οι εχθροί του», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο σχόλιό τους οι «ασπρόμαυροι».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ένας εξαιρετικός, ψυχωμένος και αποφασισμένος ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία μεγάλη εμφάνιση μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του Ολυμπιακού με γκολ του Μιχάι στο 90′.
Πριν τη σέντρα του αγώνα η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήξερε ότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Η ΑΕΚ είχε φύγει από το ΟΑΚΑ με δίπλο και τον είχε πιάσει στη δεύτερη θέση. Απέναντί του είχε τον Ολυμπιακό, που δεν είχε ήττα εδώ και 43 αγώνες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ όμως όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.
Τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στα σκοινιά δεν πρέπει να τον φοβάται κανείς φίλος του και να τον τρέμουν οι εχθροί του. Οι παίκτες του Δικεφάλου για σχεδόν 100 λεπτά ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους Ερυθρόλευκους. Διπλάσιες τελικές, κατοχή της μπάλας υπερ του, έλεγχος του ρυθμού και της κυκλοφορίας, δύναμη σε κάθε μονομαχία και μάτι που… γυάλιζε».
ΠΑΟΚ: «Νικητής στο γήπεδο, στέρησε το αήττητο στον Ολυμπιακό» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.