Οι Ρώσοι αναλύουν τον Γιαννούλη

Τι αναφέρει ιστοσελίδα της χώρας για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ
Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.
Μάλιστα, τον χειμώνα το όνομα του ακούστηκε για αρκετές ομάδες, όπως η Ρεν και η Λοκομοτιβ Μόσχας.
Ρωσική ιστοσελίδα συγκέντρωσε ανέλυσε τους 5 νεαρούς αμυντικούς που κατά την άποψη της θα έκαναν τη διαφορά αν πήγαιναν να αγωνιστούν στη λίγκα της χώρας.
Ένας από αυτούς είναι και ο Γιαννούλης, για τον οποίο οι Ρώσοι αναφέρουν:
«Στον Γιαννούλη αρέσει να αντεπιτίθεται και να σεντράρει από τα όρια της τρίτης ζώνης, ενώ πολύ συχνά μπαίνει σε αυτή. Όπως και ο Τσιμίκιας αξίζει την προσοχή όλων. Ο ΠΑΟΚ ζητάει για αυτόν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Σε μία ομάδα που της της αρέσει να σκοράρει από σέντρες θα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Έχει εξαιρετική τεχνική και είναι πολύ καλός στην επιθετική ανάπτυξη».

Ξανά πολυτιμότερος ο Μιχαηλίδης!

Ο κόσμος τον επιβράβευσε για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να ψηφίσει τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Δικέφαλος «κόλλησε» στο 0-0.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν τον Γιάννη Μιχαηλίδη, για την πολύ σταθερή του απόδοση στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά και γιατί είχε συμμετοχή στο build-up της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα.
Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο ΙΕΚ Δέλτα 360 Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική των Play Offs της Super League 2019-20. v
O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας, έμεινε στο μηδέν και πέταξε δύο βαθμούς στη μάχη της δεύτερης θέσης της post season. Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και η λευκή ισοπαλία έμεινε μέχρι το φινάλε.
Εκ των κορυφαίων του Δικέφαλου ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο νεαρός στόπερ πήρε φανέλα βασικού, συμμετείχε στην τριάδα της άμυνας με Βαρέλα και Ίνγκασον , και έκανε ένα μεστό και γεμάτο παιχνίδι, όντας εξαιρετικός στα μετόπισθεν, αλλά και κομβικός στο build up της ομάδας.
Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του paokfc.gr και του PAOK FC Official App o νεαρός στόπερ συγκέντρωσε το 56,41% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.
Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του και ο Μίροσλαβ Στοχ, που πέρασε σαν αλλαγή και έδωσε πνοή στο επιθετικό κομμάτι».
Οι Ρώσοι αναλύουν τον Γιαννούλη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 12, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.