Η απόδοση των παικτών

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Το INPAOK αξιολογεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκη” και σπουδαίο διπλό με 0-1.
Πασχαλάκης: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ήταν γενικά σταθερός στις κινήσεις και τις επεμβάσεις του κατά τη διάρκεια του ματς. Φοβερή επέμβαση στο 92′ σε σουτ του Χασάν που κράτησε το μηδέν.
Γιαννούλης: Με καλές και κακές στιγμές στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όπου παίχτηκε αρκετό παιχνίδι. Λίγα τα ποιοτικά ανεβάσματά του. Δεν ήταν ουσιαστικός σε σέντρες και τελειώματα.
Ίνγκασον: Δεν είχε σωστή αίσθηση του χώρου και “έχανε” φάσεις. Έμοιαζε να στερείται συγκέντρωσης σε αρκετά σημεία του ματς.
Βαρέλα: Ξεκίνησε με κάποια λάθη αλλά στη συνέχεια ήταν απροσπέλαστος. Υπερίσχυσε στα ψηλά διώχνοντας με κεφαλιές του κινδύνους, εξαιρετικός και χαμηλά ενώ βοήθησε και με τα ανεβάσματά του στην κυκλοφορία της μπάλας.
Μιχαηλίδης: Δεν ήταν πετυχημένες οι στημένες μπάλες που εκτέλεσε, στην άμυνα το πάλεψε και κάλυψε σωστά τους χώρους του.
Ροντρίγκο: Τα πήγε καλά απέναντι στον Τσιμίκα, ανεβοκατέβηκε άπειρες φορές την πλευρά του, δημιουργούσε προβλήματα με τις επελάσεις και τις σέντρες του, έβγαλε την ασίστ για το 0-1.
Ελ Καντουρί: Έβγαλε ένταση και ποιότητα στο κέντρο, βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, στη δημιουργία παιχνιδιού αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία.
Μαουρίσιο: Απίθανο παιχνίδι. Κάλυψε εξαιρετικά τους χώρους ευθύνης του, κατεύθυνε μαεστρικά την ομάδα του, πήρε πρωτοβουλίες, ανταπεξείλθε στο τριάδα των αντίπαλων χαφ. Φοβερή ενέργεια πριν το γκολ του Μιχάι.
Μπίσεσβαρ: Μπήκε με όρεξη και ήταν η πηγή σχεδόν όλων των επιθέσεων του ΠΑΟΚ. Δε βρήκε το γκολ ούτε με ασίστ, ούτε με δική του τελική προσπάθεια.
Τζόλης: Είχε ξεσπάσματα, προσπάθησε να βρει ελεύθερους χώρους για κινηθεί, είχε συμμετοχή σε κάποιες φάσεις. Κράτησε τον Τσιμίκα πίσω, κι αυτό ήταν σημαντικό.
Άκπομ: Δεν τροφοδοτήθηκε σωστά, πάλεψε στην υποδοχή και το μοίρασμα της μπάλας, κυρίως έξω από την περιοχή.
Μιχάι: Μπήκε γρήγορα στο κλίμα, βγήκε μπροστά από την μπάλα, ενώ πέτυχε και το “χρυσό” γκολ με κεφαλιά στο 90′.
Σφιντέρσκι: Εϊχε τρεξίματα, προσπάθησε να ανακατέψει την αντίπαλη άμυνα, χωρίς ιδιαίτερη ουσία.
Στοχ: Εκτέλεσε κάποια εξαιρετικά στημένα, πήρε πρωτοβουλίες και ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα της επίθεσης του ΠΑΟΚ.
Εσίτι: Ξεκίνησε με ένα λάθος, αλλά βελτιώθηκε, μπήκε δυνατά στις φάσεις και βοήθησε ανασταλτικά.
Η απόδοση των παικτών Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.