ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ - METROSPORT

Ένας ΠΑΟΚ... βγαλμένος από την περσινή  αγωνιστική περίοδο, ταπείνωσε τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη, πήρε τρεις χρυσούς βαθμούs στο κυνήγι για τη δεύτερη Θέση, αφαίρεσε από τον Ολυμπιακό το αήττητο και τώρα, ακόμη κι αν χάσει την Τετάρτη από την ΑΕΚ, εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη επί τον Άρη στο φινάλε των πλέι οφ.
Ο Μάτος έμεινε πάλι εκτός ενδεκάδας, η διάταξη ήταν πάλι 3-5-2, δηλαδή με τρεις μόνο αμυντικούς και στο τερέν παρατάχθηκε πάλι η ίδια ακριβώς ομάδα που δεν είχε δημιουργήσει ούτε μια αξιόλογη ευκαιρία στο ματs με τον Παναθηναϊκό. Κι όμως ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο έπαιξε μονότερμα με κατοχή 64%-36%. με τέσσερις τελικές και τέσσερα κερδισμένα κόρνερ, απέναντι στον Ολυμπιακό που παρουσίασε ένα τεράστιο μηδενικό.
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ - LIVESPORT
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να επικρατήσουν όχι μόνο με το γκολ του Μιχάι, αλλά από τα πρώτα λεπτά πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να επιβληθούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, αφού εκτός του δοκαριού του Σεμέδο στο α' μέρος και της ευκαιρίας στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός δεν «πολιόρκησε» την εστία του Πασχαλάκη.
Φάνηκε χθες ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν πλέον απελευθερωμένοι από το άγχος των μείον 7 βαθμών, που έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο για να μην έχουν την απόδοση που θα έπρεπε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και η ομάδα ουσιαστικά έχει πετύχει δυο νίκες μέσα στην εβδομάδα, μία σε δικαστικό επίπεδο με την απόφαση του CAS που τη δικαίωσε και μία σε αγωνιστικό, με το «διπλό» επί του Ολυμπιακού. Αυτό που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν το περίμενε ούτε ο πιο φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ, που ήταν απογοητευμένος, βλέποντας τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, αλλά η χτεσινή σοβαρή παρουσία όλων των παικτών, η τακτική του Φερέιρα, που αυτή τη φορά δεν είχε λάθη, έφεραν ένα αποτέλεσμα καταπληκτικό σε αυτή τη χρονική στιγμή.
https://www.sdna.gr/monimes-stiles/proinos-typos/739915_proinos-typos-13/7-paok-apo-perysi-tapeinose-ton-olympiako
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ - METROSPORT Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.