Ο Βιεϊρίνια αρνήθηκε το εκατομμύριο και εκνεύρισε τον Πόντιο που τα πήρε στο κρανίο μαζί του.

Φίλος της στήλης, έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει ότι δεν συμφωνεί μαζί μας, σχετικά με τη διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Βιεϊρίνια, για να συνεχίσει ο δεύτερος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
} Ενημερώνουμε το φίλο μας αναγνώστη, ότι πριν από τους αγώνες των πλέει οφ, με βάση τις δικές μας πληροφορίες,  ο Ιβάν Σαββίδης είχε προτείνει στον Βιεϊρίνια ένα ποσό που ξεπερνούσε το 1!!! Εκατομμύριο ευρώ, με τον δεύτερο να μην δίνει θετική απάντηση.
} Ο Πόντιος φαίνεται τα πήρε στο κρανίο, γιατί πράγματι η πρόταση στο 36χρονο παίκτη ήταν πολύ γενναία, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Σαββίδης να μειώσει την πρότασή του στη δεύτερη φάση.

} Θεωρούμε, ότι ο Βιεϊρίνια έπρεπε να δείξει καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, και να μην έχει παράλογες απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ.
} Ο Γιάννης Αμανατίδης που έπιασε δουλειά στο ΠΑΟΚ κατά τη δική μας εκτίμηση με βασικό προσόν ότι είναι Ποντιακής καταγωγής, διαπίστωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά, είναι ένας κορυφαίος σύλλογος,
} Ο... Ελληνάρας από τη Γερμανία, έπρεπε να πιάσει δουλειά στο ΠΑΟΚ για να διαπιστώσει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι, και αυτή η δήλωση εμάς τουλάχιστον μας έχει ενοχλήσει.

} Στη βασική προετοιμασία της ομάδας που πραγματοποιείται στο Πήλιο, έλαβαν μέρος και οι τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά, ενώ ο Πέλκας με τον Αουγκούστου δεν είναι ακόμη έτοιμοι.
} Δεν θέλουμε να πιστέψουμε , ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ περιμένει να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες για να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση νέων παικτών…
} Πέρα από τους τραυματίες που κανείς δεν γνωρίζει πως θα επιστρέψουν στην αγωνιστική τους δράση, υπάρχουν και εκείνοι που δεν είναι τραυματίες αλλά έχουν αποδείξει με τις εμφανίσεις τους ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, και χωρίς καμιά αμφιβολία, στη κατηγορία αυτή ανήκει ο κολλητός του Φερέιρα Ελ Καντουρί.
} Κάποιος πρέπει να πείσει τον Φερέιρα, ότι δεν πρέπει να μείνει κολλημένος στη λανθασμένη δήλωσή του σχετικά με τον Ελ Καντουρί, γιατί ο Μαροκινός παίκτης έχει αποδείξει στη πράξη πλέον ότι δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

} Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας η παρουσία του Σβάμπ, γιατί αν ο Φερέιρα κινηθεί στην ίδια φιλοσοφία με την περσινή, είναι σίγουρο ότι μαζί με τον Ελ Καντουρί θα απομακρυνθούν από τον ΠΑΟΚ.
} Θετικά είναι τα σχόλια για την τριμελή επιτροπή της ΚΑΕ, γιατί φρόντισε να έκλεισε το ρόστερ της ομάδας πολύ γρήγορα και χωρίς θόρυβο και άλλα ... φραμπαλά.
} Αν οι παίκτες που αποκτήθηκαν δείξουν ότι είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, τότε η τριμελής επιτροπή  παίρνει άριστα στο πρώτο της βήμα.

} Βέβαια, υπάρχουν και οι γνωστοί παραγοντικοί αστέρες που πιέζουν και θέλουν να συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ, μέχρι τώρα όμως δεν κατάφεραν να πείσουν τον Θανάση Κατσαρή.
} Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να τρυπώσουν στη ΚΑΕ μέσω του Ιβάν Σαββίδη, αλλά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει διαθέσιμο χρόνο να τον... ακούσει.
} Με βάση τη δική μας πάγια θέση, ότι τη διαφορά σε μια διοίκηση δεν την κάνουν οι πολλοί αλλά οι ικανοί, καλά θα κάνουν να αφήσουν ήσυχη την τριμελή επιτροπή να συνεχίσει το  έργο της.

} Το μόνο που μπορεί να κάνει η επιτροπή της ΚΑΕ είναι, να χρίσει Αρχηγό στην ομάδα τον έμπειρο και επιτυχημένο Χρήστο Καραμπέρη.
} Εκείνος που πιθανόν δεν χωράει στην τριμελή επιτροπή είναι ο περσινός σωτήρας της ομάδας μπάσκετ με το... αλεξίσφαιρο γελέκο.
Ο Βιεϊρίνια αρνήθηκε το εκατομμύριο και εκνεύρισε τον Πόντιο που τα πήρε στο κρανίο μαζί του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.