BOMBA: “Ο υποβιβασμός Ολυμπιακού, φέρνει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ”!




Η απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός, που κρίθηκε ως “στημένος” από την ερευνήτρια-ανακρίτρια κυρία Παναγιώτα Σπανού, δεν έχει βγει ακόμη, αν και θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί έως τις 31 Ιουλίου!
Παρ΄ όλα αυτά, υπάρχουν διάφορες φήμες που αναφέρουν για τη μία (αθώωση) ή την άλλη (υποβιβασμός) απόφαση της επιτροπής, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία της κυρίας Ιωαννίδου.
Ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος τοποθετήθηκε για το θέμα, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στην ερώτηση τι θα γίνει εάν τιμωρηθεί με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός, απάντησε:
“Εάν τιμωρηθεί με υποβιβασμό, αυτόματα αποκλείεται από το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και τη θέση του, ως πρωταθλητής παίρνει ο ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ θα παίξει σαν δευτεραθλήτρια. Όσο για το πρωτάθλημα φυσικά το χάνει, ανεξάρτητα εάν πάει στην εφέσεων και σε δεύτερο βαθμό επιδιώξει να δικαιωθεί”.
https://www.sfina.gr/podosfairo/bomba-o-upobibasmos-olumpiakou-fernei-paok-kai-aek-sto-tsampions-ligk/
BOMBA: “Ο υποβιβασμός Ολυμπιακού, φέρνει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ”! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.