ΠΑΟΚ: Δυο σίγουροι και τέσσερις πιθανοί χαμένοι βαθμοί εξαιτίας του VAR

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης: Το περασμένο Σάββατο ο ΠΑΟΚ βίωσε στον απόλυτο βαθμό το «στο ίδιο έργο θεατές». Αυτή τη φορά ήταν ο Τσακαλίδης αυτός που μαζί με τον Σαμοϊλη έκλεισαν τα μάτια στο VAR και δεν ενημέρωσαν τον Ευαγγέλου για τη φάση του 37’ ώστε να δει τη φάση όπου δικαιολογημένα ο ΠΑΟΚ φώναξε για πέναλτι σε χέρι του Πήλιου σε μία διεκδίκηση της μπάλας από τον Νάρεϊ.

Αυτό συνέβη λίγες μέρες μετά τα όσα έγιναν στην Τρίπολη όταν ο Τζήλος στον έλεγχο του VAR επέτρεψε στον Αστέρα να ισοφαρίσει σε θέση οφσάιντ. Δυο μέρες μετά τη ΚΕΔ έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη από τους ασπρόμαυρους αλλά οι δυο βαθμοί είχαν ήδη χαθεί. Αυτές οι δυο περιπτώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα [ενδιάμεσα στα δυο ματς ήταν αυτό με την ΑΕΚ] δεν είναι οι μοναδικές φέτος όπου ο ΠΑΟΚ δικαίως φωνάζει.

Υπάρχει και ένα ακόμη ματς και αναφερόμαστε σε αυτό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα όπου έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Στο 74’ της αναμέτρησης ο Ροντινέι έριξε κάτω τον Ινγκασον αναγκάζοντας μάλιστα την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να κάνει και ένα σχετικό tweet στον επίσημο λογαριασμό της. Διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης ο Κρούζλιακ και στο VAR ο συμπατριώτης του, Μίχαλ Οτσενάς.

Σε αυτούς λοιπόν τους τρεις αγώνες, ο ΠΑΟΚ έχασε δυο βαθμούς αφού κακώς μέτρησε το γκολ του Αστέρα στις καθυστερήσεις και στους άλλους δυο το VAR του στέρησε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Επομένως έχουμε να κάνουμε με δυο χαμένους βαθμούς και άλλους τέσσερις πιθανούς. Δεν πρέπει επίσης να προσπεράσουμε και παιχνίδια που μπορεί να τα κέρδισε ο ΠΑΟΚ αλλά και πάλι έπρεπε να κερδίσει και το... VAR.

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό στο Γ. Καραϊσκάκης. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε προηγηθεί με 1-2 όμως τόσο ο Τρεϊμάνις στον αγωνιστικό χώρο όσο και ο Πινέιρο στο VAR προσπέρασαν την ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Μπα. Yπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις που το VAR μπορεί να κάνει τη δουλειά του αλλά ο διαιτητής να πετά... χαρταετό και δεν αναφερόμαστε στη χθεσινή μέρα.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό που συνέβη στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Η βουτιά του Λούα Λούα δεν ξεγέλασε τον Φωτιά στο VAR που ζήτησε από τον Διαμαντόπουλο να δει τη φάση. Ο διαιτητής δεν άλλαξε απόφαση και ο Λεβαδειακός προς το παρόν είχε ισοφαρίσει. Στην ίδια φάση ο Κοτάρσκι είχε δει την κίτρινη κάρτα και είχε συμπληρώσει τέσσερις με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να τον στερηθεί στο ματς με τον Αστέρα.

Αν λοιπόν στον ΠΑΟΚ είχε επιτραπεί από το VARνα έχει πάρει τους δυο βαθμούς στην Τρίπολη και να διεκδικούσε τους άλλους τέσσερις [με Ολυμπιακό εντός και ΠΑΣ εκτός], προφανώς και η βαθμολογική του θέση θα ήταν διαφορετική. Προφανώς και αυτός είναι ο λόγος που στον ΠΑΟΚ βράζουν και κάνουν λόγο για αλλοίωση του Πρωταθλήματος.

Και πρέπει φυσικά να το σημειώσουμε πως ο Λουτσέσκου δεν ανακάλυψε την... Αμερική και είχε εντοπίσει το θέμα με το VAR από πέρσι με όλα όσα είχαν γίνει στον τελικό Κυπέλλου με τον απίστευτο Λαόθ και τον Πορτογάλο στο VAR.

https://www.metrosport.gr/paok-dyo-sigoyroi-kai-tesseris-pithanoi-chamenoi-vathmoi-exaitias-toy-var-727990

 

ΠΑΟΚ: Δυο σίγουροι και τέσσερις πιθανοί χαμένοι βαθμοί εξαιτίας του VAR Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 01, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.