Κάποιος μας κάνει πλάκα! Αλλάζει και πάλι η έδρα του τελικού από την Πολωνία?

Για συμφωνία με την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος στο «ArcelorMittal Park» αναφέρθηκε ο δήμαρχος του Σοσνόβιεκ, Αρκάντιους Τσεσνίσκι.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή να φιλοξενήσουμε τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς ελληνικές ομάδες, γιατί υπάρχουν Πολωνοί παίκτες που παίζουν στη χώρα σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Το κάνουν και οι Ισπανοί, να παίζουν τελικό σε άλλη χώρα.

Εμάς μας ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας, γιατί θέλουμε να διαφημίσουμε το νέο αθλητικό μας κέντρο που περιλαμβάνει το γήπεδο, το κλειστό γήπεδο που φιλοξένησε αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Πολωνίας και θα φιλοξενήσει της ομάδας βόλεϊ, ενώ έχει και μία αίθουσα χόκεϊ.

Θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο γνωστό γίνεται γιατί είναι από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα. Έχουν γίνει συζητήσεις της ΕΠΟ με την πολωνική Ομοσπονδία και περιμένουμε την απόφαση την ΕΠΟ την Παρασκευή (σ.σ. συνεδριάζει η εκτελεστική). Η συμφωνία είναι για παρουσία 1.000 ατόμων με διαπίστευση λόγω του τοπικού, αυστηρού νόμου.

Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω η εθνική Πολωνίας με τον Σάντος, ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, να πετύχει κάποια στιγμή αυτό που πέτυχε και η εθνική Ελλάδας το 2004».

 

Πηγή: Metropolis 95.5


Την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζει να αναζητά η ΕΠΟ.

Προς το παρών η Πολωνία αποτελεί το φαβορί για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ωστόσο, πληροφορίες του SFINA.GR υποστηρίζουν ότι η ΕΠΟ σκέφτεται την περίπτωση του Ελμπασάν της Αλβανίας, με την εν λόγω περίπτωση να προκρίνεται από μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Να σημειωθεί ότι οι οριστικές αποφάσεις της ΕΠΟ αναμένονται κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

https://www.sfina.gr/podosfairo/kupello-ellados/kapoios-mas-kanei-plaka-allazei-kai-pali-i-edra-tou-telikou-apo-tin-polonia/

 

Κάποιος μας κάνει πλάκα! Αλλάζει και πάλι η έδρα του τελικού από την Πολωνία? Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.