Άτυχος στο… last dance o Ελ Καντουρί.Νέες ενοχλήσεις στη μέση για τον Μαροκινό

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν έτοιμος για το… last dance του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο και αυτή τη στιγμή στάθηκε άτυχος!

Πιο συγκεκριμένα ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή, αντίθετα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, του έγινε έλεγχος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

https://inpaok.com/773339/atychos-sto-last-dance-o-el-kantouri/

 

Λουτσέσκου: «Θέλω κρύο και καθαρό μυαλό»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην νοοτροπία της ομάδας του, αλλά και στα στα διλήμματα που θα ήθελε να έχει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής:

«Το τελευταίο παιχνίδι είναι το τελευταίο παιχνίδι, θα δούμε αύριο σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε καλά. Εκτός αν δεν αντιλαμβάνομαι σωστά την ερώτηση. Αφορά τους παίκτες που ήταν τραυματίες; Αν ναι, κάποιοι εξ αυτών είναι πίσω, άλλοι χρειάζονται κάποιες ημέρες παραπάνω, αλλά είμαστε καλά πνευματικά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή, και προερχόμαστε από καλά παιχνίδια».

Για τις επιλογές της ενδεκάδας κι αν έχει κάποιοι δίλλημα, για το αν θα χρησιμοποιήσει παίκτες που επέστρεψαν, ή αυτούς που ήταν ενεργοί:

«Για να είμαι ειλικρινής, θα μου άρεσε να είχα περισσότερα διλήμματα για τις επιλογές μου. Είχαμε κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τώρα οι παίκτες επέστρεψαν. Έχουμε ήδη μια ιδέα για το ποιοι αγωνιστούν. Οι επιλογές μας θα βασιστούν στο ποιοι είναι έτοιμοι σωματικά και ψυχικά, την κατάσταση τους στα προηγούμενα παιχνίδια, ή στις τελευταίες προπονήσεις».

Για τους δύο «τελικούς» που απομένουν, κι αν αποτελούν ευκαιρία για να δείξει ο ΠΑΟΚ τη νοοτροπία του:

«Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τον τελικό Κυπέλλου.Ήταν μια δύσκολη σεζόν, με πολλές νέες καταστάσεις για εμάς. Είχαμε διαφορετικές περιόδους μέσα στη χρονιά, κάποιες που παίζαμε καλά και κάποιες λιγότερο καλές.

Δεν καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση της διεκδίκησης του τίτλου, όταν φτάναμε κοντά στην κορυφή. Όμως καταφέραμε να επιστρέψουμε ξανά. Τώρα πρέπει να παίξουμε ένα ντέρμπι με «κρύο» και καθαρό μυαλό.

Να δώσουμε τα πάντα, έχοντας μάθει όσα μας δίδαξε η φετινή σεζόν. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Για να μπορούμε να πούμε στο τέλος της σεζόν ότι παρά τις δυσκολίες, τις αλλαγές, καταφέραμε στο τέλος να έχουμε καλά αποτελέσματα».

https://inpaok.com/773343/loutseskou-thelo-kryo-kai-katharo-myalo/

Κούρτιτς, σχεδόν 200 ημέρες μετά!

Ο Σλοβένος επέστρεψε σε αποστολή μετά από καιρό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την τρίτη θέση και σε μεγάλο βαθμό (αφού υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου), την κατάληξη του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Εuropa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε μια αποστολή με επιστροφές, με την πλέον… απροσδόκητη να είναι αυτή του Γιάσμιν Κούρτιτς, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό στις επιλογές του.

Ο Σλοβένος μέσος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, που του στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχής για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η τελευταία συμμετοχή του έμπειρου ποδοσφαιριστή είχε έρθει στις 30/10 του 2022, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, δηλαδή πριν από 196 ημέρες.

Μέχρι εκείνο το σημείο είχε προλάβει να κάνει 12 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ.

Συνολικά με τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος της σεζόν, έχει πετύχει 21 γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 63 συμμετοχές.

https://inpaok.com/773345/kourtits-schedon-200-imeres-meta/

Mε Κούρτις-Τάισον κόντρα σε Ολυμπιακό!

Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου

Η Super League 2022-23 ρίχνει αυλαία στο γήπεδο της Τούμπας, με ένα μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα κρίνει την τρίτη θέση της φετινής βαθμολογίας και το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το Σάββατο (13.05) την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του.

Όπως συνηθίζεται το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή, αντίθετα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, του έγινε έλεγχος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός μάχης και ο Νέλσον Ολιβέιρα , που δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Τάισον, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπράντον, Τζίμας.

πηγή: paokfc.gr

https://inpaok.com/773336/me-kourtis-taison-kontra-se-olybiako/

Άτυχος στο… last dance o Ελ Καντουρί.Νέες ενοχλήσεις στη μέση για τον Μαροκινό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.