ΠΑΟΚ: Ηγεμονικό συμβόλαιο με μπόνους στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς


 

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει το κεφάλαιο των μεταγραφών από την μέρα που απέκτησε τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ και πλέον το βάρος πέφτει στην υπόθεση της ανανέωσης του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, για την οποία είχαμε κάνει ρεπορτάζ το προηγούμενο διάστημα. 

Ο «Ζίλε» είναι ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν περάσει την τελευταία τριετία, ένας παίκτης που και λόγω… καταγωγής (Παρτιζάν) έχει δεθεί με τον Δικέφαλο και η προσφορά του φαίνεται και μέσα από τα στατιστικά του (150 ματς, τα 100 στο Πρωτάθλημα, 33 γκολ και 27 ασίστ) και είναι απόλυτα λογικό στην Τούμπα να θέλουν τη παραμονή του στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μ», λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να επεξεργάζεται την πρόταση που θα καταθέσει στην πλευρά Ζίβκοβιτς, με στόχο να πείσει τον Αντρίγια και τον πατέρα και ατζέντη του, Γιόβιτς για την παραμονή του στην Τούμπα και για τα επόμενα, ίσως και 4, χρόνια.  

Μάλιστα, με βάση κάποιες πληροφορίες, έχει ήδη κοινοποιηθεί αυτή η πρόταση στην οικογένεια Ζίβκοβιτς, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, από καμία από τις δύο πλευρές.

Τι περιλαμβάνει αυτή η πρόταση; Σύμφωνα με όσα πληροφορείται η «Μ», ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, ίσως και καλύτερο στις πάγιες απολαβές του από το τωρινό (τώρα είναι λίγο πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ) και μαζί και σημαντικά μπόνους για κατάκτηση εγχώριων τίτλων και μεγάλων ευρωπαϊκών στόχων. Παράλληλα, είναι πιθανό να περιλαμβάνει και ένα ηχηρό μπόνους υπογραφής που θα δώσει ένα ακόμη κίνητρο στον βραχύσωμο άσο να βάλει άμεσα την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που το ιδανικό θα ήταν να είναι τετραετίας.

Ο ΠΑΟΚ σωστά έχει βάλει μπρος τώρα την υπόθεση ανανέωσης, πριν η συνεργασία του με τον 27χρονο άσο μπει στο τελευταίο της εξάμηνο, όταν και άλλες ομάδες θα μπορούν να προσεγγίσουν τον «Ζίλε». 

Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει με κάθε τρόπο το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ και αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του συνέβαλαν στο να έχει ο Δικέφαλος πολύ καλή επαφή με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ανεξάρτητα αν δεν μπόρεσε να πετύχει συμφωνία με την Χετάφε για την μεταγραφή του.

https://www.metrosport.gr/paok-igemoniko-symvolaio-me-mponoys-ston-antrigia-zivkovits-836963

ΠΑΟΚ: Ηγεμονικό συμβόλαιο με μπόνους στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.