ΠΑΟΚ: Σενάριο από τη Ρουμανία για τον Λουτσέσκου και την εθνική ομάδα της χώρας του.Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανοβίτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γίνει ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρα του, σε περίπτωση που απολυθεί ο Έντι Ιορντανέσκου.

Η Ρουμανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση των προκριματικών στο -2 από την πρώτη Ελβετία και στο +1 από το τρίτο Ισραήλ. Στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 και εάν αυτό δεν συμβεί τότε πιθανότατα ο Έντι Ιορντανέσκου θα χάσει τη δουλειά του.

Οι Ρουμάνοι συνεχίζουν να συνδέουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την εθνική ομάδα της χώρας του. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη λίστα της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Χόρια Ιβανοβίτσι αναφέρει: "Θα σας πω ποιος θα αναλάβει εάν ο Έντι δεν φέρει αποτελέσματα. Αρέσει πολύ στον Μπουρλεάνου (σ.σ. πρόεδρος Ομοσπονδίας) και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει. Εάν δεν προκριθούμε νέος προπονητής θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μπουρλεάνου είναι φαν του και τον θαυμάζει πολύ".

https://www.sport24.gr/football/paok-senario-apo-ti-roymania-gia-ton-loytseskoy-kai-tin-ethniki-omada-tis-choras-toy.10175890.html

 

ΠΑΟΚ: Σενάριο από τη Ρουμανία για τον Λουτσέσκου και την εθνική ομάδα της χώρας του.Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανοβίτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γίνει ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρα του, σε περίπτωση που απολυθεί ο Έντι Ιορντανέσκου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.