Δράση για τους νεαρούς διεθνείς του ΠΑΟΚ.Ποιοι συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων

Κλήση στην Εθνική νέων της Ελλάδας πήραν τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή των “Ελπίδων” βρίσκονται οι Παναγιώτης Παναγιώτου, Δημήτρης Τσοπούρογλου και Αργύρης Δαρέλας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β θα δώσουν σήμερα (12/9) αγώνα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2025 κόντρα στην Ανδόρα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 7ο όμιλο, όπου καταλαμβάνει την πέμπτη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχοντας όμως λιγότερα ματς. Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα, μένοντας στο 1-1 με τη Λευκορωσία τον περασμένο Μάρτη.

Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται, επίσης, η Πορτογαλία, τα Νησιά Φερόε, η Λευκορωσία, η Ανδόρα και η Κροατία.

Ασπρόμαυρο ενδιαφέρον υπάρχει και στην Εθνική νέων Αλβανίας, όπου βρίσκεται ο Ερμής Σελιμάι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην προκριματική φάση του EURO με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Η Αλβανία αντιμετωπίζει σήμερα την Ρουμανία στις 19:30. Οι Αλβανοί προέρχονται από διπλό κόντρα στην Αρμενία με 1-2 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Φινλανδία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Ελβετία και Αρμενία.

Στην ίδια διοργάνωση βρίσκεται και ο Βασίλης Γκορντεζιάνι με την Κ21 της Γεωργίας. Ο επιθετικός του Δικεφάλου αντιμετωπίζει σήμερα τη Μολδαβία στις 19:00. Οι Γεωργιανοί ξεκίνησαν με νίκη στη διοργάνωση και βρίσκονται στην πρώτη θέση μαζί με Ολλανδία και Σκόπια.

https://inpaok.com/788073/drasi-gia-tous-nearous-diethneis-tou-paok/

 

Δράση για τους νεαρούς διεθνείς του ΠΑΟΚ.Ποιοι συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.