ΠΑΟΚ: Βάζει... φόρμες ο Ντεσπόντοφ - Μπαίνει στο πλάνο του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ στις αρχές του Σεπτέμβρη έκανε το δικό του μεταγραφικό ''μπαμ'' ντύνοντας στα «ασπρόμαυρα» τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή να έρχεται οδικώς από την πατρίδα του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο και να επιστρέφει πίσω ώστε να ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα της χώρας του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της απέναντι σε Ιράν (φιλικό) αλλά και Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2004, όπου έχασε μάλιστα και πέναλτι.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ , φορώντας σήμερα (12/9) τις... φόρμες του και να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου μπαίνοντας στο πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Conference League.

Ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας έρχεται με τα πόδια του να έχουν αγωνιστικό ρυθμό κάτι που κάνει την προσαρμογή του πιο εύκολη , καθώς πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη είχε προλάβει να αγωνιστεί με τη Λουντογκόρετς σε 11 παιχνίδια με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη και την πρώτη αγωνιστική για το Conference League με αντίπαλο την Ελσίνκι στη Φιλανδία, με τον Βούλγαρο να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

https://www.metrosport.gr/paok-vazei-formes-o-ntespontof-mpainei-sto-plano-toy-loytseskoy-836943

 

ΠΑΟΚ: Βάζει... φόρμες ο Ντεσπόντοφ - Μπαίνει στο πλάνο του Λουτσέσκου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.